resim yok
17 Ocak 2014 - 09:23
Magazin

Özge çıktı meydane!

 

Yüzünden düşen bin parça!

 

İşte detaylar:

Özge Özpirinçci, eski nişanlısı Engin Altan Düzyatan'ın Neslişah Alkoçlar'la yeni bir ilişkiye başlamasının ardından ilk kez ortaya çıktı.

 

MUTSUZ

Bağdat Caddesi'nde alışveriş yaparken görüntülenen Özge'nin yüzünden düşen bin parçaydı.

Günaydın Gazetesi magazin yazarlarından Sinan Özedincik, Düzyatan ile Alkoçlar ilşkisinin geleceğini şöyle yorumlamıştı:

 

ENGİN İLE NESLİŞAH EVLİLİK YOLUNDA

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yeni yıla, baş başa gittikleri Paris'te giren çift, son olarak Ulus 29'da görüldü. Yanlarında Neslişah'ın kardeşi Aslışah da vardı.

Henüz basına yan yana fotoğrafı yansımasa da Neslişah'ın sevgilisini aile fertleriyle tanıştırmaya başlaması, bu ilişkinin evliliğe gittiği yönünde yorumlandı.

Çiftin yılbaşına Paris'te girmesi haberinden sonra Engin Altan Düzyatan ile eski nişanlısı Özge Özpirinçci, birbirlerinin Instagram'daki fotoğraflarını sildi. Bu gelişme üzerine, Düzyatan ile Alkoçlar'ın ilişkisinin ciddi bir yönde ilerlediğini söyleyebilir miyiz?[reklam]

''Üçüncü bir şahıs araya girene kadar beklediler sanırım. Artık Engin'in hayatında Neslişah var. O da eskiye ait fotoğraflar görmek istemez. Çok normal bir şey bu. Özge'nin hayatında kimse yok ancak Engin çok çabuk başka bir ilişkiye adım atabildi.

Düzgün bir hayatı oldu bugüne kadar. Uzun süreli ilişkilerin adamı. Hayatını da düzgün bir çizgide yaşamayı seviyor.

Neslişah'ın ise başından bir evlilik geçti. Ondan sonra da bir ilişkisi oldu. Şimdi de hayatında Engin var. Aralarındaki ilişki nereye gider bilemiyorum ancak Engin kendisine en yakın aileye girmiş oldu.

Neslişah'ın dedesi sinemacı. Anneannesi de zaten usta oyuncu Hülya Koçyiğit. Eski aşkı Özge'yi evliliğe ikna eden Engin olmuştu. Neslişah'ın da bu fikre sıcak bakacağını düşünüyorum. Bir sürpriz beklenebilir bu çiftten.''

 

 

GEÇEN HAFTANIN MAGAZİN DEDİKODULARI DERLEMESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin