Özge Ulusoy kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı!

Konservatuvarda bale eğitimi alırken talihsiz bir kaza sebebiyle baleyi bırakmak zorunda kalan ve böylece modelliğe adım atan Özge Ulusoy, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı...

resim yok
18 Ocak 2014 - 11:13
Magazin

''Amacım iyi bir anne olmak''

Manken Özge Ulusoy: ''Gelecekte iyi bir anne ve başarılı bir iş kadını olmak istiyorum. Zamanı gelince iyi bir anne olacağımı biliyorum.''


Konservatuvarda bale eğitimi alırken talihsiz bir kaza sebebiyle baleyi bırakmak zorunda kalan ve böylece modelliğe adım atan Özge Ulusoy, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı:


* Sabahları çok geç kalkan biri değilim, geç yatsam bile erken uyanırım. Uykuyu pek sevmiyorum açıkçası, hatta bazen bana zaman kaybı gibi geliyor. Eğer boş günümse, güzel bir kahvaltı sonrasında pilates dersime giderim. Arkadaşlarımla vakit geçirmekten çok keyif alırım. Uzun sohbetli yemekler favorim. Sonrasında da evime gelir, yatmadan önce mutlaka kitabımı okurum. Eğer iş günüm ise tüm programım ona göre olur zaten.

 

MESLEĞİMİ SEVİYORUM

* Benim mesleğim doğru yapıldığında dünyanın en keyifli işi. Bazen çalıştığım ortamlarda o kadar iyi vakit geçiriyorum ki, çalışıyormuş gibi bile hissetmiyorum. En zor yanı ise kendinize çok özen göstermeniz ve camiada saygın bir isim edinmek için disiplinli çalışmanız.

 

Bu iki kural da bana zor gelmiyor. Çünkü sağlıklı ve bakımlı yaşama huyum zaten annemden geçmiş, disiplin ise bale geçmişimden bir alışkanlık. Her yere zamanında yetişen, birçok işi bir arada yapabilen bir yapım var. Bu yüzden bana zor bir yanı yok açıkçası.


* Gelecekte kendimi iyi bir anne ve başarılı bir iş kadını olarak görmek istiyorum. Zamanı gelince iyi bir anne olacağımı da biliyorum.


* Magazin programı sunmak benim çok hoşuma gidiyor. Zaten düzeyli yapıldığı sürece magazinin hayatın vazgeçilmezlerinden biri olduğunu düşünüyorum.[reklam]

MODA OLAN HER ŞEY BANA DA YAKIŞMIYOR

* Giyimle ilgili kadınlara verebileceğim en büyük tüyo; modayı yakından takip edin ve moda parçaların içinden kendinize yakışanı seçin. Moda olan her şey bana da yakışmıyor. Bazen başkasında beğensem bile kullanmadığım şeyler oluyor. Vücudumuzu iyi tanımak en önemli kural. Herkesin şık olabileceğini düşünüyorum.


* Konservatuvar yıllarım boyunca hep çok idealist bir balerindim. Başka bir mesleği hiç hayal etmedim. Ama sanki hep içimde bir yerde insanların tanıdığı biri olacağıma dair bir his vardı. Sakatlanmamın sonrasında etraftan gelen fikirleri de dinleyerek modelliğe yöneldim. Ama küçükken bile hangi işi yaparsam yapayım, büyük bir aşk ve disiplinle yapacağımı biliyordum.

 

DÜZENLİ BESLENİYOR 2 LİTRE SU İÇİYORUM

* İş hayatındaki yorgunluğumu evde ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirerek üzerimden atıyorum. Kısacası sevdiklerimin enerjisi benim dinlenmemi sağlıyor.


* Cilt temizliği ve bakımı benim için çok önemli. Kullandığım ürünleri kaliteli seçiyorum. Kaliteli demek pahalı demek değil, önemli olan içeriği. Genelde doğal ürünleri kullanıyorum. Günde 2 litre su ise güzel bir cildin en büyük sırrı. Dikkatli beslenmek de tabii... Yediklerime, kilomu korumaktan ziyade sağlıklı olmak için dikkat ediyorum. Ayrıca güzellik ve bakımla ilgili çok okuyup çok araştırıyorum. Kitap bile yazabilirim.

 

 

ÖZGE ULUSOY SIRLARINI PAYLAŞTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin