resim yok
06 Ocak 2014 - 10:26
Magazin

Yap-boz ilişki!

Özge Ulusoy ile bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Hakan Baş, önceki gece Bebek Lucca'daydı.

İşte detaylar:


''Bu yıl değil gelecek yıl gelinlik giyebilirim.''

Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaydı.

 

''FIRSAT BULABİLİRSEK...''

Ünlü manken, gazetecilerin sevgilisi Hakan Baş ile ilgili sorusuna;

"Baharı bekleyen kumrular gibiyiz. İşlerden fırsat bulabilirsek evliliği düşünüyoruz.

 

''BİR DAHAKİ YILA...''

Bu sene olmayacak ama bir dahaki yıla gelinlik giyebilirim" diye yanıt verdi.

Ulusoy, aynı günün akşamında sevgilisiyle Lucca'da görüntülendi.

 

DÖRT SAATİN ARDINDAN...

Çift, mekanda dört saat kaldıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

Mekanda 4 saat oturup sevgilisiyle romantik anlar yaşayan Ulusoy, arabasına biner binmez köpeğini kucağına aldı.[reklam]

ÖZGE ULUSOY'DAN İNCİLER

* 'İnsanın ruhu yüzüne yansıyor' diyorlar ya; ben de pozitif enerjinin, iyi düşünmenin yüze yansıdığını düşünüyorum. Bir de 'altın oran' diye bir şey var; ağzınız, burnunuz, gözleriniz belirli ölçülerde yerleşmişse, zaten hemen hemen herkese güzel geliyorsunuz. Fakat güzel olmak, insanın kendisini güzel hissetmesiyle çok alakalı. Güzellik; mesai işi. Çok para harcamak değil, zaman harcamak önemli. Çünkü her kadın güzel olabilir.

* Güzellik bir çok yerde dezavantaj oluyor. Yeri geliyor, özel hayatında çok zorlanıyorsun.

* Çok dikkat çeken bir kadın olmak, her erkeğin hoşuna gitmiyor. Kimisi, yanındaki kadının güzel olmasından keyif alır, kimisi de rahatsızlık duyar. Dışarıda yürürken bazen zor oluyor. Bunun ünlü olmakla alakası yok; ben ünlü değilken de topuklu ayakkabı giyip dışarı çıktığımda insanlar dönüp bakıyordu.

Hatta küçük yaşlarda, 'Yüzümde bir şey mi var, saçım mı bozuk?' diye düşünürdüm. Bu, gösterişli olmakla alakalı bir şey. Ben yaş almanın da bana yaradığına inanıyorum. Bende estetik olduğunu düşünüyorlar ama henüz yok.

* Çevremde genç anne olmamı söyleyenler çoktu. 27 yaşında anne olsaydım, mesleğime hemen dönebilirdim ancak şimdi 31 yaşındayım ve çocuk yapıp bir-iki sene ara verirsem tekrar toparlanmam zor olur.

Bu nedenle şu an içinde bulunduğum dönemin kıymetini bilmeliyim. Artık hiçbir yaş, çocuk yapmak için geç değil. Tabii ki genç anne olmayı isterdim ama hayat bana bu şekilde bir yol çizdi.
 

 

ÖZGE ULUSOY'DAN SERT ÇIKIŞ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin