Özge Ulusoy sırlarını paylaştı!

Özge Ulusoy ile keyifli sohbet...

resim yok
13 Kasım 2013 - 10:45
Röportaj

Show TV'de 'Hey Canlı' adlı magazin programını sunan Özge Ulusoy, ''Mankenlik, doğru yapıldığında dünyanın en keyifli işi. Ekranda kalıcı olmak ve kaliteli işlerle var olmak en büyük hedefim'' diyor.

Konservatuarda bale eğitimi alırken talihsiz bir kaza sebebiyle baleyi bırakmak zorunda kalan ve böylece modelliğe adım atan Özge Ulusoy, şimdilerde Show TV’de 'Hey Canlı' adlı magazin programını sunuyor.

 

Ekranda olmayı sevdiğini söyleyen Ulusoy, bu ay MAG Dergi'nin kapağına konuk oldu.

Bize bilinmeyen yönlerinizden söz  eder misiniz?

 

Sabahları çok geç kalkan biri değilim, geç yatsam bile erken uyanırım. Uykuyu pek sevmiyorum, açıkçası hatta bazen bana zaman kaybı gibi geliyor. Eğer boş günümse evimde güzel bir kahvaltı sonrasında pilates dersime giderim. Rutin bakımlarım varsa kuaförüme giderim. Arkadaşlarımla vakit geçirmekten çok keyif alırım. Yatmadan önce mutlaka kitabımı okurum. Eğer iş günümse tüm programım ona göre olur zaten.

Mankenlik dışarıdan bakıldığında çok özel ve eğlenceli bir meslek... Peki mankenliğin size zor gelen yönleri neler?

 

Benim mesleğim doğru yapıldığında dünyanın en keyifli işi. Bazen çalıştığım ortamlarda o kadar iyi vakit geçiriyorum ki çalışıyormuş gibi bile hissetmiyorum. En zor yanı ise kendinize çok özen göstermeniz ve  disiplinli çalışmanız. Bu iki kural da bana zor gelmiyor. Çünkü sağlıklı ve bakımlı yaşama huyum zaten annemden geçmiş. Disiplinse bale geçmişimden bir alışkanlık. Her yere zamanında yetişen, birçok işi bir arada organize edebilen bir yapım var. Bu yüzden bana zor bir yanı yok açıkçası.

2013-2014 sezonu hakkında neler söylersiniz? Bu sezon neler moda, hangi renkler ön planda?

 

Bu sezon geçen sonbahar-kış sezonunda da olduğu gibi siyah ve grinin yanı sıra bordo, hardal sarısı, kırmızı, koyu yeşil ve mavi de gardırobumuzda yer alıyor. Kalem etek ve pantolonlar, eskitilmiş jeanler ve deri pantolonlar da vazgeçilmez olacak.

Sizce moda ne demek?


Bu soruya hep tek bir cevabım oldu. Modayı yakından takip edin ve moda parçaların içinden kendinize yakışanı seçin. Moda olan her şey bana da yakışmıyor. Vücudu iyi tanımak en önemli kural. Her vücut tipiyle çok şık olunabilir.

Mankenliğin dışında şimdi bir de magazin programı sunuyorsunuz. Sürekli televizyonda olmak nasıl bir düzeni getiriyor?

 

Magazin programı sunmam, bana bu teklifle gelen ekibin kalitesine güvenmemle başladı. Magazinin içinde olup bu işi çok doğru yapan insanlar var ve ben de aynı böyle bir ekiple çalışıyorum. Şu ara sadece haftada bir gün ekrandayım. Ama ben ekranda olmayı seviyorum. Beni izleyenlerin de bundan keyif aldığını görüp mutlu oluyorum. Kendimi geliştirmek için çabalayarak ilerlemeye çalışıyorum. Ekranda kalıcı olmak ve kaliteli işlerle var olmak en büyük hedefim. Bu sene oyunculuğa eğilmek istiyorum... Gelen teklifleri değerlendiriyorum.[reklam]

İş hayatındaki yorgunluğunuzu atmak için neler yapıyorsunuz?

 

Evde ailemle vakit geçirmek ve arkadaşlarımla olmak. Kısacası sevdiklerimin enerjileri benim dinlenmemi sağlıyor.

Hayranlarınıza güzellik sırlarınızdan bahseder misiniz?


Yukarda bahsettiğim gibi cilt temizliği ve bakımı benim için çok önemli. Kullandığım ürünleri kaliteli seçiyorum. Kaliteli demek pahalı demek değil önemli olan içeriği. Genelde doğal ürünleri kullanıyorum. Günde iki litre su ise güzel bir cildin en büyük sırrı. Dikkatli beslenmek de tabii. Yediklerime kilomu korumaktan ziyade sağlıklı olmak için dikkat ediyorum. Ayrıca güzellik ve bakımla ilgili çok okuyup çok araştırıyorum.

 

ZAMANI GELİNCE ANNE OLACAĞIM

Küçükken bu kadar ünlü biri olmayı düşünür müydünüz? İleride hangi meslekte olmayı hayal ederdiniz?

 

Ben konservatuar hayatım boyunca  hep çok idealist bir balerindim. Başka bir mesleği hiç hayal etmedim. Ama sanki hep içimde bir yerde insanların tanıdığı biri olacağıma dair bir his vardı. Sakatlanmamın sonrasında ise etraftan gelen fikirleri de dinleyerek modelliğe yöneldim. Ama küçükken bile hangi işi yaparsam yapayım  büyük bir aşk ve disiplinle yapacağımı biliyordum.

Sinema projeniz var mı?


Evet bu yaz bir sinema projesinde başrollerden birinde oynadım. Kış aylarında gösterimde olacak. Ama henüz bunla ilgili açıklama yapamıyoruz zamanı gelince yapacağız.

ileride kendinizi nerede görüyorsunuz ya da görmek istiyorsunuz?


Öncelikle kendimi iyi bir anne olarak görmek istiyorum. Zamanı gelince de olacağıma inanıyorum. Aynı zamanda da çalışan başarılı bir kadın olarak görmek isterim kendimi. Dediğim gibi ekranlarda kalıcı olmak amacım ve tabii ki ikinci üniversitemde eğitimini aldığım küratörlük üzerine de bir şeyler yapmayı hayal ediyorum. Kendi sanat galerime sahip olabilmek de isteklerim arasında...

 

 

ÜNLÜ SANATÇI POLEMİĞE GİRMEDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin