Özgü Namal Bodrum'da ev'lendi!

Ünlü oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent beldesinden ev aldı.

resim yok
10 Ekim 2013 - 14:20
Magazin

Ünlü oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent beldesinden ev aldı.

 

YENİ ADRESİ BODRUM

Merhamet dizisinin başrol oyuncularından Özgü Namal çocukluk yıllarının geçtiği Bodrum'dan ev satın aldı.

 

KİMİ ZİYARET ETTİ?

Bodrum'da ev alan ünlüler kervanına katılan Namal, evinin işlemlerini yaptırırken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret etti.

 

NELER SÖYLEDİ?

Özgü Namal Bodrum'a 20 senedir gelip gittiğini belirterek:

 

''ÇOCUKLUĞUMU BİLİR''

"Çocukluğum burada geçti. Başkanımızı da 20 yıldır tanırım, kendisi benim çocukluğumu bilir.

 

''ONURDUR''

Bodrum bir dünya şehri, başka bir yer düşünülemezdi. Burada yaşamak bir onurdur." dedi.

 

YENİ PROJELER YOLDA

Bu arada Namal, yakın bir zamanda Engin Altan Düzyatan ile başrolleri paylaştığı, yönetmenlik koltuğuna Ketche'nin oturduğu 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' filmi ile karşımıza çıkacak.

Tuna Kiremitçi’nin aynı adlı romanından esinlenilen ve senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı filmin konusu şöyle:

Birkaç yıl öncesine kadar bir rock grubunda çalan, besteler yapan ve zamanında parlak bir gelecek vaat eden, 30’larının sonlarındaki eski müzisyen Mehmet (Engin Altan Düzyatan), müzikten uzaklaşmış, boşanmış ve kıt kanaat geçinen bir adamdır.

Geçimini gitar tamir ederek ve birkaç kişiye özel ders vererek sağlayan Mehmet’i hayata bağlayan en önemli şey, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi’dir.[reklam]

Mehmet karısıyla evliyken de sık sık görüştükleri Ayşe (Özgü Namal) ve kocası Orhan’la (Polat Bilgin) aynı apartmanda oturuyordur. Ayşe ve Orhan’ın da evlilikleri son dönemde çatırdamaktadır. Ayşe ve Orhan tartıştıkları bir akşam Orhan evi terk eder. Mehmet Ayşe’ye kocasını bulmak için yardım etmeye karar verir.

Mehmet, Ayşe’yle kocasını aramak için geçirdiği zaman içinde hayatının ‘yalnız’ daha nereye kadar gideceğini sorgulamaya ve Ayşe’den de giderek daha fazla hoşlanmaya, hatta ona şiddetli bir aşk duymaya başlar...
 

 

ÖZGÜ NAMAL'IN GERÇEK SEVGİLİSİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin