resim yok
22 Eylül 2011 - 00:00

 

Dizinin başrolü için Özgü Namal'la anlaşıldı.
 
Nedim Saban, Leyla'nın Evi oyununu dizi olarak çekmeye hazırlanıyor. Yapımcı olarak. Kanalı da belirlendi. Kasım ayında yayına girmesi planlanan Doğuş'un yeni kanalı TVEN. Romanın Leyla'dan sonra iki önemli karakterinden Roxy'yi oynayacak isim de belli oldu; Özgü Namal. Roxy yani Rukiye toplumdan dışlanmış ve yalnız büyümüştür. Asi, başkaldıran ve umursamaz bir karakterdir. Türkiye'de Almancı, Almanya'da Türk kızı diye dışlanır. Roxy'yle birlikte olan ve oyunun üçüncü önemli karakteri gazeteci Yusuf için iki isim gündemde; Engin Altan Düzyatan ve Murat Yıldırım. Şu an Leyla belli değil. Dizinin yönetmen arayışı da devam ediyor. Yayındaki dizilerin durumuna bağlı. Leyla'nın Evi dizisinin ocak ayında yayınlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin