resim yok
18 Ocak 2013 - 00:00

 

Suat Yalaz’ın efsane çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan “Karaoğlan”, geçtiğimiz cuma vizyona girdi.
 
Filmde Prenses Çise’yi canlandıran Özlem Yılmaz, ortaya çıkan sonuçtan çok memnun ama kendi performansından değil! Çekimlere bir hafta kala ekibe katıldığı için konsantrasyon zorluğu çektiğini söyleyen oyuncu, “Kendi sahnelerimi izleyemedim” diyor!
Bu sizin ilk sinema deneyiminiz... İzlediğinizde nasıl buldunuz filmi?
 
- Kendi sahnelerime pek bakamadım, onlar dışında dışında filmi çok beğendim!
Neden kendi sahnelerinize bakamadınız?
 
- Kendime çok takıldım çünkü... Keşke şu sahnede şöyle oynamasaymışım dedim durdum hep. Konu oyunculuk oldu mu kendini çok eleştiren biriyim ben. Bir de çekimler başlamadan son bir hafta içinde ekipe dahil olmuştum.
Sizin için zor olmuştur oturmuş bir ekibe sonradan katılmak...
 
- Öyle... At binmeyi bilmediğim için eğitim almam gerekiyordu. Hızlı bir eğitim süreci şarttı. Çok fazla ezber de yapamadım bu yüzden. Hocamın dediklerini yapmaya çalıştım ama filme diğer arkadaşlar kadar konsantre olamadım tabii.
 
Bu yüzden de kendimi çok eleştirdim. Daha iyi olabilirdi. Hazırlanmak için iki ayım olsaydı, kilo almaya çalışırdım. Bir prensesi canlandırdığım için biraz daha etli butlu olmak isterdim. Daha iyi görünürdü.
Ama kamera zaten herkesi olduğundan kilolu gösterir...
 
- Evet ama yine de zayıf görünüyorum, keşke biraz kilolu olsaydım. Tabii yedi günde böyle bir değişim imkansızdı.
 
En çok hangi sahneler etkiledi peki sizi?
 
- Savaş sahneleri... Bir de müzikler çok güzel... Görsel anlamda da çok başarılı bir iş.
Filmde Müge Boz’un canlandırdığı Bayırgülü ile Prenses Çise epey atışıyor. Siz çekimlerde nasıldınız?
 
- Hem sahneleri çekerken de çok eğlendim, izlerken de... Seyirciye sadece savaş, aksiyon ve macera vermiyoruz. Komedi unsurları da var filmde. Bu yüzden o atışmalar daha izlenilir hale getirmiş bence filmi. 
 
Prenses Çise, Selçuklu Beyi Koca Horuz’un kızı. Sarayda büyümüş, sürekli hizmet ve hürmet görmüş bir genç kız. Karaoğlan ile tesadüfen tanışıyorlar. İlk tanıştıklarında Karaoğlan, Çise’nin kim olduğunu bilmiyor. Ama öğrendikten sonra da tavrı değişmiyor. Çise bu durumda biraz bocalıyor. Çünkü bugüne kadar kimse kendisine öyle davranmamış. Çise başkasıyla nişanlı olmasına rağmen Karaoğlan’dan etkileniyor.
 
- Aşk denilemez gerçi buna ama doğru, ondan etkileniyor.
 
Çünkü Karaoğlan tam bir yiğit Türk genci. Mert ve güvenilir. Güçlü bir karakter olduğu için etkileniyor zaten ondan. Çise de ben nişanlımı bir yana bırakayım onunla olayım demiyor. İkisi de birbirleriyle olamayacaklarını biliyorlar çünkü...
 
Onunla olamayacağını bilse de Bayırgülü’nün Karaoğlan ile yakınlaşmasını kıskanıyor ama...
 
- Çise hiçbir zaman Bayırgülü gibi olamamış. İnsan olamadığı şeye hep özenir ya hani... Bayırgülü’nün o deli dolu yanı cezbediyor Çise’yi.
 
Filmde sizi en çok zorlayan sahne ne oldu?
 
- Çekimlerden çok at binmeyi dört günde öğrenmek zorunda kalmak zorladı beni. Ama hiç korkmadım, düşüp kalkmadım. Filmdeki at binme sahneleri, at üstünde geçirdiğimiz zamanın ancak onda biridir. 
 
Alışmak için her gün saatlerce at biniyor, atlar yorulunca iki-üç saat onları bekleyip sonra tekrar çekime başlıyorduk.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin