Pana Film'den yeni dizi: 'Kara Kutu'

Pana Film'den çok ses getirecek yeni bir dizi…

resim yok
16 Ocak 2015 - 11:32
Magazin

Kara Kutu dizisi çok yakında Kanal D'de...

Pana Film'den çok ses getirecek yeni bir dizi…

İşte ilk görüntüler…


Kara Kutu dizisi konusu, Kara Kutu dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Kara Kutu dizisi fragman. Kara Kutu dizisi hakkında tüm haberler…

 

HİKAYESİ

Mehmet Duman barda gitar çalıp şarkı söyleyerek hayatını kazanan sıradan bir adamdır. Hayatı olağan akışına bırakmış sakin bir yapısı vardır. 2013 senesinde Irak’ta ölümden dönmüştür. Sebebini ve kimler tarafından gerçekleştirildiğini bilmediği bir olayda silahla vurularak ağır yaralanmıştır. Kendisini bulan köylüler tarafından tedavi edilmiştir.

Mehmet kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamaz, hafızasını kaybetmiştir. Üzerinden çıkan Türk pasaportuyla Türkiye'ye döner. Pasaport bilgilerinden kendisini araştırır ve ailesinin hayatta olmadığını öğrenir, kendisini tanıyan kimseyi de bulamayınca bir süre bunalıma girer. Ardından önüne gelen her işi yaparak kıt kanaat geçinmeye çalışır.

Bir gün yolu Celal'le kesişir, bu sayede Beyoğlu'nda bir barda çalışmaya başlar. Hafızasını kaybettikten sonra geçen bir buçuk senede Mehmet kendisine ister istemez yeni bir karakter inşa etmek zorunda kalmıştır. Günümüzde Zeynep adında bir kadınla birliktedir.[reklam]

KÜNYE

Yapım: Pana Film

Yönetmen: Serdar Akar

Uygulayıcı Yapımcı: Bahadır Atay

Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan

Sanat Yönetmeni: Selda Çiçek

 

OYUNCU KADROSU

Orhan Kılıç (Mehmet), Sümeyra Koç (Zeynep), Deniz Uğur (Canan), Hazım Körmükçü (Reşit), Hakan Eratik (Hasan),  Barış Bağcı (Katip), M.Ali Kaptanlar (Cevahir), Ali Yoğurtçu (Celal)Zamire Kasapoğlu (Yasemin), Remzi Evren (Abdurrahman), Burcu Tutkun (Emine), Şevval Sam (Adalet), Gökhan Azlağ (Can), Erman Koç (Rüştü), Fatih Koyunoğlu (Macit), Atalay (Şükran), Caner Çandarlı (Suat), Naz Sıla Zengin (Derin Erdem), Sadi Celil Cengiz (Serhat Taklacı),  ve Kerem Alışık (Tekin).

 

 

FAHRİYE EVCEN YENİ PROJESİNDE SESİYLE BÜYÜLÜYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin