Paramparça 18. bölümde final sahnesi

Paramparça 18. bölümü bomba bir sahneyle son buldu..

resim yok
01 Nisan 2015 - 12:26
İptal - Onay

Paramparça dizisi 18. bölümde Ozan kaza mı geçirdi ? Ozan yaşayacak mı ölüyor mu? İşte dizinin final sahnesi

 

Star TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Paramparça’nın 30 Mart akşamı yayınlanan 18. bölümü nefes kesti. Hazal’ın arkadaşının babasının arabasındayken yapılan silahlı saldıran son anda kurtulması tüm aileyi alarma geçirdi. Saldırıdan sağ kurtulan Hazal olayın tek görgü tanığı ve saldırganları gören kişidir. Cihan kızını ve ailesini korumak için onlarca koruma tutarken, diğer kızı Cansu’yu da öz annesi Gülseren’le birlikte bir otele yerleştirdi. Öte yandan Özkan ise Dilara ve Rahmi’nin kendisini Almanya’daki hapishaneden kurtardıklarını Cihan’a anlattı. Kızlarını görmek isteyen Özkan Dilara’nın kapısını aşındırırken, elindekileri kaybetti. Dizinin final bölümü ise çarpıcı bir sahneyle son buldu. Doğum gününde babasının aldığı arabayla arkadaşlarıyla yarış yapan Ozan büyük bir kaza geçirdi. Dizinin önümüzdeki bölümünde Ozan’ın ölüp ölmediği belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin