Paramparça 92. bölüm fragmanında neler yaşanacak

Özellikle son bölümlerde heyecanın dorukta olduğu Paramparça dizisi 92. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 19:56
Yeni Bölüm

Özellikle son bölümlerde heyecanın dorukta olduğu Paramparça dizisi 92. bölüm fragmanları yayınlandı.

17-02/20/parampar-1487609670.jpg

Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 92. bölümünde Cihan, Damir ile kızı Hazal'ın yakınlaştığnı öğrenir. Çok tehlikeli bir adam olan Damir'i kızları ve karısından uzak durması gerektiği konusunda uyarıyor.

Hazal ile Damir’in samimi fotoğraflarını gören Cihan soluğu Hazal’ın yanında alır. Cihan’ın öfkesine anlam veremeyen Hazal, Damir ile olan ilişkisini inkar eder. Cihan, Hazal’ın ardından Damir’in kulübüne giderek Damir’i, ailesinden uzak durması konusunda uyarır.

17-02/20/param2-1487609633.jpg

Harun’u kaybetmenin acısıyla baş başa kalan Dilara’ya zor günler geçirmektedir. Bu zor günlerde en büyük destekçisi eski kocası Cihan olur. Pazartesi akşamı ekrana gelen Paramparça dizisinde öz babası Harun'un ölümünden kendini sorumlu tutan ve annesi Dilara'yı affetmemekte kararlı olan Ozan serseri mayın gibidir. Ozan, bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletirke, tehlikeli sularda yüzmeye başlamıştır.

17-02/20/param2-1487609622.jpg

Bu sırada ailesinin darmadağın oluşunu izlemek zorunda kalan Cihan, ailesini bir araya getirmek için harekete geçiyor. Ailesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan Cihan, ailesini tekrar bir araya getirebilecek mi?

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisi 92. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin