Paramparça 92. bölümde Damir'in büyük oyunu

Paramparça dizisinin dün akşam yayınlanan 92. bölümünde Dilara zor günler yaşarken, meydanı boş bulan Damir oyununu hızlandırır.

Sibel Karagöl
22 Şubat 2017 - 00:59
Yeni Bölüm

Paramparça dizisinin dün akşam yayınlanan 92. bölümünde nefesler tutuldu. Paramparça dizisinde Harun'u kaybetmenin acısıyla Dilara zor günler yaşarken, meydanı boş bulan Damir oyununu hızlandırır.

17-02/22/paramparca1.jpg

Damir'in Geniş Çaplı Oyunu

Öz babası Harun'un ölümünden kendini sorumlu tutan ve annesi Dilara'yı affetmemekte kararlı olan Ozan serseri mayın gibidir. Ozan, bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletirken, bu yeni arkadaşın Damir'in planladığı bir oyun olduğunu öğreniyoruz. Ozan'ı yakın markaja alan Damir, her şeyini kaybettiğini düşünen Ozan'ı silaha ve kumara doğru yönlendirir. 

Damir Hazal ile ilişkisine hızla devam ederken Hazal'a 400 bin lira değerinde liks bir araba alır. Hazal'ı sadece maddi gücüyle etkileyemeyeceğini bilen Damir, Hazal'ın ailesine ve duygularına ilgili bir erkek arkadaş profili çizerken kız arkadaşına geçmişini anlatarak dürüst olduğunu belirtir. Tabi ki Damir Avrupa'nın en tehlikeli mafyası olduğunu söylemeden geçmişini anlatır.

Bu sırada Damir'in eski hedefi Asu tarafından Hazal Damir ilişkisi, Cihan'a iletilir. Bunu öğrenen Cihan çılgına döner ve Damir'i ailesinden uzak durması konusunda tehlike ederken, kızı Hazal'a da gerçeği sorar. Fakat Hazal Damir'le ilişkisini babasından saklar.

Bu sırada Özkan ve Rahmi Bey elmas kaçakçılarının ölüm listesindedir. İkili bir oyun yaparak mafyayı polisin ellerine teslim eder. Bu başarıdan kendine büyük pay çıkaran Özkan'ın keyfi yerindedir.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisi 93. yeni bölümüyle 27 Şubat Pazartesi akşamı saat 20:00'de ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin