Paramparça Kadrosunda Sürpriz İsim!

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça'ya sürpriz bir ismin dahil olduğu ortaya çıktı. İşte Paramparça kadrosuna katılan o isim!

İrem Karadayı
09 Ekim 2016 - 18:45
Magazin

2014 yılından beri Star TV ekranlarında yayınlanan ve ünü Orta Doğu ve Balkanlara kadar yayılan televizyon dizisi Paramparça ile ilgili sürpriz bir haber ortaya çıktı. Yeni yayın döneminde yoluna başarılı bir şekilde devam eden diziye ünlü oyuncu Sinem Öztürk'ün dahil olduğu açıklandı.

Paramparça'ya Katıldığı Resmen Duyuruldu!

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça'ya ünlü oyuncu Sinem Öztürk'ün dahil olduğu kanalın resmi internet sitesinden duyuruldu. Sinem Öztürk dizinin yarın yayınlanacak 75. bölümünde ekran karşısına çıkacak.

16-10/09/sinem-ozturk-paramparcaya-dahil-oldu.jpg

Sinem Öztürk Kimdir?

2004 yılından bu yana sinema ve dizi sektöründeki yoluna emin adımlarla devam eden ünlü oyuncu Sinem Öztürk, 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çağaoğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema bölümünden mezun olan Sinem Öztürk, 2007 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze rolünü canlandırarak adından söz ettirdi. Güzel oyuncu rol aldığı televizyon dizileri ve sinema filmleri dışında kariyeri boyunca 26 kısa metrajlı filmde rol aldı ve 8 de kısa film çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin