Paramparça #pişmanlığım hashtagıyla sosyal medyada

Paramparça’nın 60. bölümündeki bu anlar #pişmanlığım hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

resim yok
05 Nisan 2016 - 11:45
Yeni Bölüm

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 60’ıncı bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

16-04/05/_mg_17881.JPG

DİLARA, HARUN’UN AŞKINA İNANDI

Harun, kendini Dilara’ya çarpmak üzere olan Candan’ın arabasının önüne attı ve Dilara’yı ölümden kurtardı. Dilara, kendisi için ölümü göze alan Harun’un aşkına inandı. Harun, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattı. Dilara, hastaneye Harun’un yanına geldi. Yoğun bakımda olan Harun, Dilara yanındayken gözlerini açtı. Dilara, aşkına inanmadığı için Harun’dan af diledi, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf etti. Dilara ve Harun, birbirlerine aşk ve sevgi dolu sözler ettiler. Dilara, Demir’i Harun’a getirdi. Cihan, Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik ile git gide daha çok aşık olduğu Ayşe arasında büyük bir çıkmazda kaldı. Maide Hanım, Candan üzerinden Ozan’la ilgili bir plan yaptı.  Burhan, Deniz’e babası olduğunu söyledi. Dilara, Cihan’a sürekli yalan söylemeye başladı ve bundan ötürü kendini kötü hissetti. Cihan’ın evden dışarı çıkmama cezası verdiği Hazal, evden kaçtı. ‘Paramparça’nın 60. bölümündeki bu anlar #pişmanlığım hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

16-04/05/_mg_39811.JPG

YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZLER YAŞANACAK

Dilara ve Harun aşkında neler yaşanacak? Dilara, Cihan’a Harun’u sevdiğini söyleyecek mi? Cihan ve Ayşe’yi neler bekliyor? Ayşe’nin hayatında neler olacak? Maide Hanım’ın yeni planı ne? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 11 Nisan Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

16-04/05/_mg_63131.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin