Paramparça'da Heyecan Dorukta!

Star TV ekranlarının sevilen dizisinin 78. bölümünde işler iyice karmaşıklaşıyor. İşte yeni bölüm hakkındaki önemli detaylar..

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Paramparça dizisinin 78. bölümü ekranlara bomba gibi düşecek. Dizinin yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde aksiyon oranı tavan yapacak.

Paramparça'da Sert Rüzgarlar Esiyor!

Başrolünde Ebru Özkan Saban, Erkan Petekkaya, Barış Falay ve Mine Tugay’ın rol oynadığı Paramparça dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan 78. bölümünde Cihan’la Ozan, Hazal’ın Maide Hanım ile yaptığı bir telefon konuşmasına kulak misafiri olunca hemen yalıya giderler. Hazal bu konuşmada Özgür’ü kendisinin öldürdüğünü itiraf etmişti. Hazal’ın bu itirafını duyan Cihan direk polise gidip, durumu belirtmek ister ancak Dilara buna izin vermez. Özgür’ü öldürdüğü ortaya çıkan Hazal kendisine kaçmaktan başka bir çözüm yolu bulamaz. Cihan Hazal’ın cinayet işlediği bıçağı Maide Hanım’dan istemeye gider. Bu durum zaten Maide Hanım’ın tamda olmasını istediğidir.

 

 

Bir yandan Cansu’nun hastalığı, öte yandan da Hazal’ın içinde bulunduğu durum sayesinde Dilara ve Cihan birbirlerine yaklaşırlar. Harun ise hem bu durumu kaldırmaya hem de Asuman’ın kendisine gaz verme çabalarına katlanmaya çalışır.

Arayıp akrabalarını bulan Cansu hızlı bir şekilde ilerleyen hastalığının genetik bir hastalık olduğunu öğrenince ucunda ölüm olduğunu bile bile bebeğini doğurmak ve akrabalarının bu bilgiyi gizli tutmalarını ister. Tüm bu olaylar yaşanırken, Burhan Bey’in Özkan’ı kullandığını öğrenen Deniz yardım etmek isterken başına büyük bir bela açar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin