Paramparça'nın Harun'u Barış Falay diziden ayrıldı!

Paramparça bu akşam yayınlanan 91. bölümünde iki oyuncu diziden ayrıldı. Dizinin başrol oyuncularından Barış Falay ve Sarp Can Köroğlu Paramparça ekibine veda etti.

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 23:54
İptal - Onay

Star TV'nin uzun soluklu dizisin Paramparça'nın bu akşam yayınlanan 91. bölümünde iki oyuncu diziden ayrıldı.

Harun karakterini canlandıran başrol oyunucusu Barış Falay geçen hafta kurşun yağmuruna tutulan mekana son dakika giderek oğlu Ozan'ın önüne geçerek vurulmuştu. Baba oğul ik ve son kez bir araya gelen Harun ve Ozan'ın duygusal sahneleri dizinint akipçilerine duygusal anlar yaşatmıştı.

Bu akşam yayınlnan 91. bölümünde ameliyata alınan ve durumu ağır olan Harun'un ölüm haberi bildiridi.

17-02/13/ha.jpeg

Harun'un ölümünden en çok Ozan ve Dilara etkilendi. Harun'un ölümünden kendisi suçlayan Ozan, Harun'un cenazesiyle yakından ilgilendi. Dilara ise kocasının ölümünü derin bir üzüntyle karşıladı. 

Harun karaterini canlandıran Barış Falay'ın diziden kendi isteğiyle mi ayrıldığı yoksa senaryo gereği ölerek mi Paramparça ekibine vade ettiği ise merak konusu oldu.

17-02/13/mit.jpg

Star TV'de ekrana gelen Paramparça dizisinden Barış Falay dışında bir oyuncu daha ayrıldı. Cihan'ın yanında çalışan ama aslında polis olan Mithat  aynı çatışmada ölerek Paramparça'ya veda etti. Mithat Mete Pars karaterine Sarp Can Köroğlu canlandırdı. Ünlü oyuncu bu sezon katıldığı Paramparça ekibinden hızlı ayrıldı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin