resim yok
16 Ocak 2012 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl 43. bölüm fragmanında Hürrem'le nikah kıyan Kanuni'nin aşk dolu sözleri yankılanıyor.
Yüzü duvaklı Hürrem , Kanuni'nin bulunduğu odaya girerken şu sözler duyuluyor:
 
"Kalbim çıkacakmış gibi çarpıyor. Seni o kadar özledim ki." Hürrem'in bu sözleri biter bitmez onu bekleyen Kanuni de ona şu sözlerle karşılık veriyor.. "Seni meth ederim daim.. Yürek pür gam.. Gözüm pür nem.. Muhibbiyim.. Hoş halim.."
 
Bu kez Kanuni'nin bu sözleri biter bitmez Hürrem'in sözleri başlıyor: "Ömürümün sonunda. Son nefesimi verene kadar.. Senin ve aşkının kölesiyim Süleyman"...
 
Hürrem'le Kanuni Sulatan Süleyman'ın evlendiğini duyan Valide Sultan çok şaşırır ve baygınlık geçirir... Ve Muhteşem Yüzyıl'da bir devir kapanıyor.
 
Muhteşem Yüzyıl 43. bölümde Pargalı İbrahim Paşa sırtında bir okla vurulacak. İşin kötü tarafı isle Pargalı'ya saplanan okun ucu zehirlidir. Muhteşem Yüzyıl 43. bölümde Pargalı İbrahim ölecek mi?
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin