'Parks and Recreation'ın çekimleri sona erdi!

Bir komedi klasiği daha sona yaklaşıyor!

resim yok
15 Aralık 2014 - 17:42
Magazin

Bir komedi klasiği daha sona yaklaşıyor!

Amy Poehler'ın Indiana eyaletinin gerçekte var olmayan Pawnee kasabasında Park ve Bahçeler Departmanı'nda orta seviye bir bürokratı canlandırdığı NBC komedisi 'Parks and Recreation'da artık finale adım adım yaklaşmaktayız.

 

GERİ SAYIM

Daha önceden duyurulduğu üzere 'Parks and Recreation'un yedinci ve final sezonu 13 Ocak 2015 tarihinde NBC ekranlarında başlayacak. Final sezonu 13 bölümden oluşacak.

 

ÇEKİMLER TAMAMLANDI!

Açılışı iki bölüm art arda gerçekleştirecek olan komedi dizisinin final sezonunun çekimleri ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

 

SON GÜN PAYLAŞIMLARI

Çekimlerin son gününde ise dizinin yıldızları sosyal medya aracılığıyla bu özel günden kareleri dizinin takipçileriyle paylaşırken, bir yandan da duygularını ifade ettiler.[reklam]

Adam Scott, Chris Pratt ve Nick Offerman gibi isimlerinde yer aldığı ekip üyeleri çeşitli tweet, fotoğraf ve kamera arkası görüntüleri sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle paylaştılar.

 

TWEET'LER

Chris Pratt ''Bir sürü yıl, bir sürü gözyaşı, bir sürü sevgi ve şükran.... #thanksparkscrew'' derken,

Aubrey Plaza ise: "Son gün. Güle güle Pawnee. Hepiniz hayatımın aşklarısınız. Vedalardan nefret ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Offerman, Twitter üzerinden kısaca "#ThankYouParksCrew" yazarken, Billy Eichner ise: Parks & Rec'deki son günüm. Daha neşeli, komik, sevgi dolu ve davetkar bir insan topluluğu hayal edemiyorum, Bu bir ayrıcalık. Pawnee'yi özleyeceğim'' şeklinde duygularını dile getirdi.

 

YEDİ SEZONLUK MACERA

2009 yılında prömiyerini yaparak ekran macerasına başlayan dizi, yedinci sezonunun sonlanmasıyla ekranlara veda edecek.

 

 

'RIZZOLI & ISLES'A 6. SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin