'Paşa Gönlüm' geldi 'Çalıkuşu' gitti!

Paşa Gönlüm başlıyor...

resim yok
19 Nisan 2014 - 10:59
Magazin

Paşa Gönlüm başlıyor...

Kanal D'nin başrollerinde Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Derya Alabora, Sema Keçik, İsmail Filiz, Can Nergis, Leyla Feray, Hazar Motan, Yalçın Seyhan, Mehmet Şeker, Elif Taş, Efe Cebeci ve Nilüfer Açıkalın ve Sezai Altekin yer aldıkları, yeni mahalle komedisi dizisi 'Paşa Gönlüm', 24 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek.


Yapımını D Productions'ın üstlendiği, yönetmenliğini Kemal Uzun'un yaptığı, senaryosunu da Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldıkları 'Paşa Gönlüm'ün hikayesi, aksiyonun, eğlencenin ve entrikanın bitmediği bir mahallede geçiyor.

 

YENİ DİZİNİN HİKAYESİ

Dizinin konusu şöyle;

Paşa Dede; aksi, huysuz ve de varlıklı bir ihtiyardır. Bu yalnız yaşayan dedeyi, paragöz akrabaları bir türlü rahat bırakmazlar.

Birbirlerine düşman iki aile olan bu akrabalar, Paşa Dede’nin mirasının peşindedir. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz.

Bursa'daki mütevazı yaşantısını bırakmak zorunda kalan Türkan, İstanbul’a annesini bulmaya gelir. Ve genç kızın yolu hiç beklenmedik bir şekilde Paşa Dede ile kesişir.

Paşa Dede, Türkan'a sahip çıkarken, akrabaları ise bu davetsiz misafirden bir an önce kurtulup, paralara konmanın yolunu ararlar.

 

YAPIM VE OYUNCU KADROSU

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu[reklam]

Yapım: D Productions
Yapımcı: E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı: Ebru Sakal
Yönetmen: Kemal Uzun
Tretman: Muharrem Buhara
Senaryo: Gökhan Horzum -Ekin Atalar
Görüntü Yönetmeni: İlkay Işık
Sanat Yönetmeni: Aynur Topalak
Yapım Koordinatörü: Osman Zormen
Müzik : Alp Yenier
Oyuncular: Tarık Pabuççuoğlu (Mesut),Kerem Atabeyoğlu (Bahtiyar), Derya Alabora (Ayla), Sema Keçik (Necmiye), İsmail Filiz (Melih), Can Nergis (Fikret),Leyla Feray (Türkan), Ferda Işıl (Bedriye), Hazar Motan (Elvan), Yalçın Seyhan (Vedat), Mehmet Şeker (Nurcan E.), Elif Taş (Nurcan K.), Efe Cebeci (Muhittin) ve Nilüfer Açıkalın (Nermin) ve Sezai Altekin (Paşa Dede)

 

'ÇALIKUŞU'NUN GÜNÜ DEĞİŞTİ

'Çalıkuşu' dizisi artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek.

Başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaştıkları 'Çalıkuşu' dizisi 26 Nisan'dan itibaren yeni bölümleri ile artık Cumartesi akşamları, saat 23.00'de ekrana gelecek.

 

 

'PAŞA GÖNLÜM' TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin