resim yok
19 Haziran 2014 - 13:48
Röportaj

''Kendime bir yıl süre tanıdım...''

'Paşa Gönlüm' dizisiyle tanınan Can Nergis: ''7 sene Tayland'daydım. Baktım ki Türkiye'de benim çizgimde olup komedi yapan kimse yok; ilk olmak istedim. Eğer bu işi kıvırırsam mutlaka Türkiye'de kalacağım.''


Onu 'Paşa Gönlüm' dizisindeki rolüyle yeni yeni tanımaya başladıysak da, Can Nergis uzun yıllardır Tayland'da modellik yapıyor ve ünlü markaların reklam filmlerinde rol alıyor.

Genç oyuncu, Türkiye'de kendisine bir yıl tanımış; eğer istediği ilgiyi göremezse yurt dışına gidecek.

Cosmopolitan dergisine konuşan Nergis, Türkiye'ye gelişini ve hedeflerini anlattı.

'Paşa Gönlüm' dizisine dahil olmadan önce neler yapıyordunuz?

Buraya gelmeden önce yedi yıl Tayland'daydım ve bu süre içinde yaklaşık 20 ülkede çalıştım. Modellik yaptım, reklam filmlerinde oynadım. Aile baskısına daha fazla dayanamayınca Türkiye'ye dönmeye karar verdim.  6-7 projeden teklif geldi, komedi olduğu için 'Paşa Gönlüm'ü seçtim. Modellikten gelip diziye başlayan tüm arkadaşlar bir şeyler yapıyor ama hep aşk, hep dram. Baktım ki benim çizgimdeki kişilerde komedi yapan yok; ilk olmak istedim. Eğer bu işi kıvırırsam, mutlaka kalırım Türkiye’de. Zaten herkes burada bir şeyler yapıp yurt dışına açılmaya çalışıyor, ben tam tersini yaptım. Kendime bir yıl süre tanıdım; olumlu tepkiler alırsam kalacağım, eğer almazsam çalışmak için Los Angeles'a gideceğim.

Diziyle birlikte kadınların da size olan ilgisi artmıştır; ilginç şeyler yaşıyor musunuz?

Her ünlünün yaşadığı şeyleri yaşıyorum açıkçası. E-postalar, mesajlar geliyor. Daha önce 'Her Şeye Rağmen' ve 'Dila Hanım' dizilerinde oynadım; o zaman ilgi iyice artmıştı, sonra yurt dışına çıkınca yüzüm biraz unutuldu. Bir de ben saçımı, sakalımı değiştirmeyi, farklı karakterlere bürünmeyi seviyorum.

Tayland'da pek çok iş yapmışsınız; biz bu hikayeyi merak ediyoruz...

Türkiye'den biraz uzaklaşmak istiyordum. O zaman Avusturalyalı bir menajerim vardı, bana ''Gel sana üç ay kontrat yapıp, Çin'e bir ajansa gönderelim'' dedi. Zaten Türkiye'de modellik yapmayı hiç istemiyordum. 'Olur' dedim, çünkü hem Çin'i görmüş olacaktım hem de modellik yapacaktım. Çin'de çok iyi işler yaptım, para da kazanmaya başladım. Sonrasında menajerden ayrılıp yoluma tek başıma devam etmeye karar verdim. Hong Kong, Singapur, Malezya'da çalıştım.[reklam]

İstanbul'u seviyor musunuz? Nerelerde vakit geçiriyorsunuz mesela...

Seviyorum. İstanbul'da yaşıyorsanız paranın damlamaması, adeta akması gerekiyor. Burada her şey var ve doya doya yaşanması gerekiyor! Genellikle Yeniköy sahil ve Etiler civarında vakit geçiriyorum. Arkadaşlarımın restoranlarına  takılıyorum  bazen. Onun dışında arkadaşlarım  bana gelirler.

 

SEVİYORSAM SÖYLERİM

Hayatınızda biri var mı?

Hayır, yok.

Dizide en yakın arkadaşınızla aynı kadına aşık oluyorsunuz. Gerçek hayatta benzer durumda kalsanız seçiminiz nasıl olur?

Eğer ben seviyorsam hiç düşünmeden peşinden giderim. Kadına da açıkça sorarım: 'Senden hoşlanıyorum, arkadaşım da senden hoşlanıyor ama bir seçim yapmalısın. Ben yarışı sevmem.'' Arkadaşıma da söylerim, ona da sırt çevirmem. Kadına kalmış; o kimi seçerse... Zaten kadın kapıyı açmadıktan sonra hiçbir medeni erkek giremez. Kadın iki kapıyı birden açmaya kalkıyorsa, o zaman ben zaten istemem.

Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?

Şu an düşünmüyorum ama bir gün tabii ki isterim. O zaman hayatın bir anlamı yok;   tek başına yiyip tek başına ölmek anlamsız! Bir de zaten bizim ailede benden başka erkek çocuk yok; hep teyzeler, halalar, nineler... O yüzden benim evlenmeme lüksüm yok.

 

ÇiRKiN KADIN YOKTUR

Benim gözümde çirkin kadın yok; bütün kadınlar güzel! Ama bakımsız kadınlar var ve onlara gerçekten tahammül edemiyorum. Biz erkek olarak kendimize bakıyorsak, siz daha çok bakmalısınız. Karakter de çok önemli. Bir kadın konuşmalı benimle... Eğer konuşmazsa ben  onu çözemem. Bir kadın doğduğundan, geldiği yaşa  kadar kendini doldurmalı ki, bir şeyler paylaşabilsin.

 

 

DAMLA SÖNMEZ HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin