resim yok
08 Haziran 2010 - 00:00

Bir pavyon şarkıcısını canlandıracak olan Bergüzar Korel Levent Yüksel'den şan dersleri almaya başladı... Binbir Gece'nin bitimi ile birlikte hamileliği nedeni ile ekranlara bir sene ara veren Bergüzar Korel bu kez farklı bir rolle dönmeye hazırlanıyor. Gold Yapım'ın sahibi Faruk Turgut'la el sıkışan Bergüzar Korel'e yeni dizisinde Bülent İnal eşlik edecek. Bergüzar Korel dizide bir pavyon şarkıcısını canlandırırken İnal'sa halde çalışan kabzımal rolü ile seyircinin karşısına çıkacak. Bursa ve Mudanya yöresinde çekilecek dizide kasabada yaşayan bir ailenin pavyon kadınına aşık olan oğlunun hikayesi anlatılıyor. Yeni proje için imza atan Bülent İnal ve Bergüzar Korel projeden çok umutlu. Çekimleri Ağustos'ta başlayacak olan ve eski Türk filmleri tadında çekilecek dizi için hazırlıklara başlayan Korel?in sesini geliştirmek için Levent Yüksel'den şan dersleri aldığı öğrenildi. Güzel oyuncu canlandıracağı bu yeni karakter ile birlikte şikayetçi olduğu Şehrazat karakterinden de kurtulmayı umuyor. Dizide TSM söyleyecek olan Bergüzar Korel'in kostümleri için terziler geceli gündüzlü çalışıyor. Bergüzar Korel geçen sene nikah masasına oturduğu Halit Ergenç'ten Ali adında bir bebek dünyaya getirmiş, ekranlara ara vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin