Payitaht Abdulhamid 17. bölümü (sezon finali) yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı

Es Film'in yapımcılığında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdulhamid 17. Bölümü (sezon finali) yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Abdulhamid öldürülüyor mu? Hainler ortaya çıktı mı? İşte tüm detaylar..

Editör
23 Haziran 2017 - 00:44
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi haline gelen, Es Film'in yapımcılığındaki Tarihi Dönem dizisi Payitaht Abdulhamid 17. bölüm sezon finali olması nedeniyle oldukça ilginç gelişmelere sahne olacak. Reytinglerde iyi bir başarı yakalayan dizi bu akşam sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda edecek.

Başrollerini Bülent İnal (Abdulhamid Han), Özlem Conker (Bidar Sultan) ve Selen Öztürk (Seniha Sultan) 'ün paylaştığı Tarihi dizi Payitaht Abdulhamid 17. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. 

Payitaht Abdulhamid 17. bölüm fragmanı ve özeti

Sultan Abdulhamid bir yandan çevresinde ihanet içindekileri tespit etmekle uğraşırken bir yandan da dış devletlerin tehditlerine boyun eğmeyip devlet-i aliyye'yi harbe hazırlık içindedir. İnce siyasi dehasıyla düşman devletleri aptal ederken, bir yandan da amaçlarını öğrenmeye çalışmaktadır. İngilizler her ne kadar amaç saptırsa da Abdulhamid'in siyasi aklı tehdidin Yunanistan eliyle geleceğinden emindir.

17-06/23/payitaht-abdulhamid-17-bolum.jpg

Mahmut Paşa adım adım hainlik derecesini arttırırken eşi ve çocuğunu da peşisıra sürüklüyor, ihanetine onları da ortak ederek paçayı kurtarabileceğini hayal ediyordur. Seniha Sultan kocası Mahmut Paşa'nın hediye ettiği broşun ne anlama geldiğini artık Seniha Sultan sayesinde biliyor ancak çaresiz, kendini Padişah'ın merhametine teslim edecektir.

Sebahattin ise sahte hürriyet aşkıyla yanıp tutuşurken Anne ve Babasının düştüğü çukurdan çıkmalarını izlemekle yetinmeyip birşeyler yapmak istiyor. Ancak Abdulkadir bu sefer antremanlıdır, yapılan oyunları görmüş ve durumu lehine çevirmeye çalışacaktır. Şehzade ve Paşazade arasında çekişmelerin olacağı bu bölümde kazanan kim olacak?

Ömer, devleti ve aşkı uğruna çıktığı yolda kardeşim dediği Yusuf'u kaybettiğini öğrenecektir. Yusuf, esnaftan haraç alarak zalimlerin safına geçmiş, adalet yolundan ayrılmıştır. Herkesin derdine derman olmak isteyen Ömer, Yusuf kardeşini bu çıkmaz sokaktan kurtarabilecek midir?

Theodor Herzl babasını da bulup bu şehirden kaçmak istiyor fakat Hünkar oyununu çoktan kurmuştur. Jacob Herzl'ı elinde tutarak Theodor'u da istediği gibi kullanacağını biliyor artık. Sara Hedaya ve Emanuel Karaso sonsuz aşklarını yaşamak üzere Payitaht'tan kaçmak istiyorlar fakat bir silah tüm oyunlarını altüst ediyor. İkisinden birisi Payitaht'a ebediyen veda ederken, hangisi geride kalıp intikam alacaktır?

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Abdülhamid’in yeni harp nizamı tertibiyle kendilerine yeni bir strateji rotası çizmeye çalışan ve Osmanlı’yı yok etmek için kılıktan kılığa giren düşman ittifak devletleri, bu hafta yine Sultan’ın yeni planının şokuyla karşı karşıya kalacaklar. Bakalım bu kez yeni yol haritaları ve strateji oyunları başarılı olacak mı?

Abdülhamid Hiram’dan öğrenmek istediklerini aldıktan sonra artık cepheyi nereye açacağını iyi biliyor... Ama Hiram'ın bir hamlesi daha var! Hatice’nin yaptığı küçük bir şaka onun hayatını bir hayli değiştirdi. Vasfi Efendiyle evlenip Kemalettin'i Naime'ye mi bırakacak?

Hatice kendi hayatını da etkileyecek çok mühim bir kararın eşiğinde... Abdülhamid'in elindeki vesika bütün düşmanı tek cephede topluyor... Mahmud Paşa her zamanki gibi bu vesikanın peşine düşüyor. Theodor Herzl, Siyonist Devleti için Arz-ı Mev’ud’dan toprak alma peşinde.. Herzl'in hamlesi Abdülhamid'in kaya gibi olan iradesine çarpıyor...

Hatice'nin yapmak istediği hamle Seniha’yı büyük telaşa düşürüyor… Eğer hamle gerçekleşirse Seniha da huzuru bulamayacak... Bidar Kadın Efendi’yi Mehmet Paşa üzerinden yine alt ettiler. Kardeşi azledildi… Bidar, kardeşini kurtarmak için yaptığı hamlede başarılı olacak mı?

Ve Makbule'nin mektubundaki sırrı çözebilecek mi? Göreceğiz… Mahmud Paşa, Seniha’ya öyle bir şey veriyor ki, bu karısının başına açacağı yeni bir belaya davetiye oluyor. Çünkü Bidar onun izinde önemli bir bilgiye erişiyor… Abdülhamid büyük harbe girmeden evvel içerdeki hainlerden kurtulmakta kararlı. Bir Surre Alayı tertip ediliyor. Ancak, bu alayın başında hiç umulmadık bir isim var!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin