Payitaht Abdulhamid 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Abdulkadir'in sonu ne olacak?

Heyecan dolu TRT 1 dizisi Payitaht Abdulhamid'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Babasının isteğini yerine getirdiğini zanneden Abdulkadir nasıl bir belaya bulaştı?

Editör
22 Nisan 2017 - 00:00
Yeni Bölüm

TRT 1'in gözde dizilerinden Payitaht Abdülhamid'in bu haftaki bölümü yine heyecan dolu geçti. Dönem, Tarih türündeki dizide Osmanlı Padişah'ı Abdulhamid Han'ın son yılları anlatılmaktadır. Geçtiğimiz hafta referandum nedeniyle yayınlanmayan bölüm, bu hafta yayınlanarak izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Yayınlandığı her hafta AB ve ABC1 yayın grubunda zirvedeki yerini koruyan dizinin 9. bölümünde neler olacak?

Geçtiğimiz bölümde Padişah'ı öldürmek isteyen Melike, öldürmek istediği insanın yaptığı bir iyiliğe şahit olur ve babasının ölümünden O'nun sorumlu olmadığı düşüncesiyle intikamdan vazgeçer. Yine geçtiğimiz bölümde diziye katılan Valide Sultan, olayları kavramaya başlamıştır. Haremdeki kızın canına kast edenin Mahmut Paşa olduğunu öğrenir fakat olayı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarmak, Seniha Sultan'ın veya başkalarının da işin içinde olup olmadığını öğrenmek için sessizce beklemektedir. Mahmut Paşa ise Padişah'ın O'nu izlediğinden habersiz planlarını kurmakta ve hayata geçirmektedir. Tam bu sırada Abdulhamid, O'nu çok üzecek olaylara ard arda şahit olmaktadır. Oğlu Abdulkadir, ters istikamette hız kesmeden devam etmekte, gözlerinin önünde babasına, Padişahına ve dahi devletine ihanet etmektedir.

17-04/22/payitaht-abdulhamid-9-bolum-abdulhamid-han.jpg

İşte 9. bölüm fragmanı

9. BÖLÜMDE NELER OLACAK? ÖZET

Sara'ya verdiği zehiri ancak kendi bahçesinde yetiştirdiği panzehir ile iyileştireceğini bilen Abdulhamid Han, oğlu Abdulkadir'in panzehiri almaya geldiğini görünce yıkılır. Abdulkadir'in yaptıkları bununla da sınırlı değildir, imzasını kullanarak ülkeye sokulan silahların hesabı da Abdulkadir'in üzerine kalacaktır. Tüm bunları öğrenen Abdulhamit, oğluna karşı artık şüphe ile yaklaşacak, onu imtihana sokup hain olup olmadığını anlamak istemektedir. Bu sırada ülkeye sokulan silahlar Ermenilere dağılmış, kaos planı işlemeye başlamıştır. Kilisede öldürülen üç ermeni cesedi de Ömer'in üstüne, dolayısıyla müslümanların üstüne kalmıştır. Padişah tüm bu oyunları görerek hamlesini soran paşaya "Devlet-i Aliyyemizin hususi bir huyu vardır. Hak isteyenin hakkını verir, baş kaldıranın başını keser!" sözüyle cevap verir.

17-04/22/payitaht-abdulhamid-9-bolum-mahmut-pasa.jpg

9. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Her hafta Cuma akşamı yayınlanan dizinin 9. bölümü 28 Nisan Cuma akşamı 20:00'da tekrarı ve 21:00'da yeni bölümü TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

17-04/22/payitaht-abdulhamid-9-bolum-sara.jpg

Sara Melike'nin tekrar eski haline gelmesine sevinmektedir.

17-04/22/payitaht-abdulhamid-9-bolum-tahsin-pasa.jpg

Tahsin Paşa kurulan kumpası gözleriyle görmüş, padişaha anlatmak üzere şahit olmuştur.

17-04/22/payitaht-abdulhamid-9-bolum-abdulkadir.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin