Payitaht Abdülhamit ekibi, Osmanoğlu ile iftar yaptı

2. Abdülhamit'in üçüncü kuşak torunu Harun Osmanoğlu, Payitaht ekibini iftarda ağırladı.

Berfu Özlen
22 Haziran 2017 - 10:30
Magazin

Sultan 2. Abdülhamid'in üçüncu kuşak torunu olan Harun Osmanoğlu ve eşi Farizet Osmanoğlu, Üsküdar'da bulunan Nilhan Sultan Köşkü'nde verdikleri iftar ile Payitaht Abdülhamid ekibini ağırladı. 

Dizinin oyuncu ve teknik kadrosundan iftara, Bahadır Yenişehiroğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Aydın Sigalı ve Elif Özkul katıldı. Ayrıca davetliler arasında Eyüp İlçe Kaymakamı Abdullah Dölek, Babıali Kültür Yayıncılığı Genel Yayın Yönetmeni Doktor İbrahim Pazan, Edebiyatçı Hayati İnanç ve Mehmet Fatih Çıtlak da vardı.

17-06/22/fft256_mf23764780.Jpeg

Osmanoğlu ailesi geniş katılım gösterdi

Osmanoğlu ailesi de iftara geniş bir katılım gösterdi. İftardaki aile üyeleri; Şehzade Harun Osmanoğlu(Mehmed Abdülkerim Efendi’nin oğlu), Farizet Osmanoğlu(Harun Osmanoğlu’nun eşi), Şehzade Orhan Osmanoğlu (Harun Osmanoğlu’nun oğlu, Esra Osmanoğlu (Orhan Osmanoğlu’nun eşi), Nilhan Osmanoğlu Vatansever (Orhan Osmanoğlu’nun kızı), Mehmet Behlül Vatansever (Nilhan Osmanoğlu’nun eşi), Şehzade Yavuz Selim Osmanoğlu (Orhan Osmanoğlu’nun oğlu), Nilüfer Osmanoğlu (Orhan Osmanoğlu’nun kızı), Berna Osmanoğlu (Orhan Osmanoğlu’nun kızı), Nurhan Osmanoğlu Sagherji (Harun Osmanoğlu’nun kızı), Muhammed Halil Sagherji (Nurhan Osmanoğlu’nun oğlu), Sara Sagherji (Nurhan Osmanoğlu Sagherji’nin kızı), Vela Osmanoğlu (Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun eşi), Şehzade Muhammed Harun Osmanoğlu (Kayıhan Osmanoğlu’nun oğlu), Şehzade Muhammed Abdülaziz Osmanoğlu (Kayıhan Osnmanoğlu’nun oğlu) ve Mihrişah Mayatepek (Türkan Hanımsultan’ın torunu) olarak sıralandı.

17-06/22/fft256_mf23764768.Jpeg

Sezon finali yemeği

Harun Osmanoğlu'nun oğlu Orhan Osmanoğlu, kameralara yaptığı açıklamada, verilen iftarın hem teşekkür hem de sezon finali vedası niteliğinde olduğunu belirtti. Dizi oyuncularından Ali Nuri Türkoğlu ise Orhan Osmanoğlu'na teşekkür ederken çok güzel bir Ramazan akşamı olduğunu belirtti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin