resim yok
14 Nisan 2011 - 00:00

 

Açıkalın bir tartışma sırasında fenalaşıp düştü

* Açıkalın'ın götürüldüğü hastane:

"Solunumu ve dolaşımı yoktu, tansiyonu alınamıyordu...Kalp ve solunum canlandırma işlemi (CPR)'ne başlandı.

Yapılan uzun müdahale sırasında kalbi birkaç kez durdu ve elektroşokla geri döndürüldü."

 

Sanatçı Peker Açıkalın bugün bir henüz ayrıntıları bilinmeyen bir tartışma sonucu fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

Sanatçının götürüldüğü hastaneden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Hastamız Peker Açıkalın bir tartışma sonrası fenalaşıp düştüğü ifadesi ile özel araç ile hastanemizKadıköy Şifa Kadıköy Hastanesi Acil servisine getirildi.

 

İlk muayenesinde solunumu ve dolaşımı yoktu, tansiyonu alınamıyordu. Siyonoze idi monitorize edildi. Ventriküler fibrilasyon da olduğu tespit edildi. Mavi kod verilip kalp ve solunum canlandırma işlemi (CPR)‘ne başlandı. Saat 15.08

 

Yapılan uzun müdahale sırasında kalbi birkaç kez durdu ve elektroşokla geri döndürüldü. Müdahale sırasında daha önceki hastalığı hakkında Kardiyoloğundan bilgi alındı. Yapılan müdahale ve tetkikler sırasında Miyokard Enfaktüsü geçirdiği anlaşıldı.

Acil koroner Angiografi gerektiği düşünüldüğünden Koşuyolu Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi ile görüşüldü. Gerekli müdahalenin yapılabilmesi için KadıköyŞifa Kadıköy Hastanesi Kardiyoloğu eşliğinde ambulansımızla sevk edildi.

 

PEKER AÇIKALIN'IN ARKADAŞI HASTANELİK EDEN TARTIŞMAYI ANLATTI
Bir tartışma sırasında fenalaşıp, saat 15.00 sıraları hastaneye kaldırılan tiyatro ve sinema oyuncusu Peker Açıkalın'ın yanında bulunan arkadaşı Birol Gül hastanelik eden tartışmayı anlattı .
Açıkalın'ın, ziyarete gittiği, kızının okul müdürünün aracını çeken polis memuru ile tartıştıktan sonra fenalaştığını söyleyen Gül " Apar topar arabayla Şifa Hastanesi'ne kaldırdık. Orada yapılan kalp masajının ardından buraya sevk edildi." diye konuştu.
Açıkalın'a Kartal Koşuyolu Hastanesi'nde saat 17.00 sıralarında Kalp krizi sonucu anjio yapıldığını söyleyen Gül "Anjio yapıldı. Uyutuluyor. Uyandırılmasını bekliyoruz." dedi. Açıkalın'ın kardiyovaskuler cerrahi yoğun bakım ünitesine alındığını belirten Birol Gül, "Ailesi de burada. Uyanmasını bekliyoruz diye konuştu." şeklinde konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin