Pelin Çift ile Gündem Ötesi

TRT 1' e transfer olan Pelin Çift programın yeni ismi Gündem Ötesi ile 4 Şubat'ta izleyicisiyle buluşuyor.

resim yok
28 Ocak 2015 - 17:21
İptal - Onay

Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen programı Öteki Gündem TRT 1'de yeni ismi "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" ile geri sayıma başladı.. 
 

Bugüne kadar işlediği birbirinden ilgi çekici konularla gündem oluşturan, gündemin ötesine uzanarak bilinenden fazlasını ekrana getiren program bu kez TRT 1 ekranlarında Her Çarşamba Diriliş Ertuğrul'dan hemen sonra saat 23:00'da izleyicisiyle buluşacak.. 
 

Yapımcılığını Buhara Prodüksiyon / Yüksel Aman'ın üstlendiği Gündem Ötesi'nin Yapım Koordinatörü Programı uzun yıllardır Pelin Çift ile hazırlayan Ebru Yücel. 
 

Gizemli tarihe yolculuk yapan programda yine tarihi gerçekler, komplo teorileri ve kadim sırlar konuşulacak. Seyircinin büyük ilgi gösterdiği konular ve uzman konuklarla Pelin Çift ile Gündem Ötesi 4 Şubat 23:00'da TRT1'de olacak.. Randevunuzu unutmayın!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin