resim yok
18 Aralık 2013 - 10:25
Magazin

Bizde Dayak Olmaz!

 

Yıldırım nikahı ile evlenmişti!

 

Ayrılık nedenini açıkladı...

Geçen ay pilates eğitmeni eşi Erdinç Bekiroğlu'yla ani bir şekilde boşanan Pelin Karahan, önceki gün Akmerkez'deydi.

İki yıllık eşi Erdinç Bekiroğlu'ndan geçtiğimiz ay tek celsede boşanan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.

 

FİKİR AYRILIĞI!

Ayrılma nedeni fikir ayrılığı!

İki yıllık eşi Erdinç Bekiroğlu'ndan geçtiğimiz ay tek celsede boşanan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.

Karahan, gazetecilerin boşanmasıyla ilgili sorularına;

''Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.

 

''BU KADARI YETERLİ''

Eşimle fikir ayrılığı yaşadığımız için ayrıldım. Bu kadarı yeterli'' diye yanıt verdi.

Karahan, yıldırım nikahıyla evlenmişti.[reklam]

KARİYERİ

Pelin Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun ,bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı.

Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu.

Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti.

Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu reklamların devamıda geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.

Karahan, Kavak Yelleri'nin ardından şu anda yüksek prestije sahip Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan karakterini canlandırmaktadır. Güzel oyuncu, 2011 yılının Ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile evlenmişti.

 

 

PELİN KARAHAN'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR! RÖPORTAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin