resim yok
03 Kasım 2011 - 00:00

 

Genç oyuncu Pelin Karahan; babası Bayram Ali Karahan'ın "Annesiyle ayrıldıktan sonra kızımla görüşemedim. Annesi, Pelin'i benden şehir şehir kaçırdı" açıklamalarına ateş püskürdü. "Benim için tek ebeveyn annemdir" diyen Karahan; şunları anlattı:
 
17 YAŞINDA GÖRDÜM
Anne ve babamın evlilikleri ben sekiz aylıkken sona erdi. Bu süreçten sonra ilk defa 17 yaşımdayken, annemin ısrarı üzerine Bayram Ali Karahan ile Ankara'da bir araya geldik. Ben, kendisini ilk kez orada gördüm. Bu ilk ve son görüşmemizin ardından bir daha ne yüz yüze geldik, ne de iletişime geçtik.
 
Ankara'da doğdum ve 13 yaşına kadar orada yaşadım. 17 yaşımdayken Anadolu Üniversitesi'ni kazanarak eğitimim için Eskişehir'e gittim ve 5 yıl orada kaldım. Mezun olduktan sonra da iş hayatına atılmak için İstanbul'a geldim ve yaklaşık 6 yıldır burada yaşıyorum.
 
BENİMLE İLETİŞİME GEÇMEDİ
Bu süreçte benim hangi tarihlerde, hangi şehirde ve hangi sebeple bulunduğum açık ve net olarak ortadadır. Bayram Ali Karahan, bugüne dek benimle iletişime geçmek için hiçbir çaba sarf etmedi. Ben de; ne annemin ne de bir yakınımın etkisi altında kalmadan kendi isteğimle onunla görüşmek istemedim.
 
Bugüne kadar hiçbir röportajımda bu konu ile ilgili bir açıklamada bulunmadım. Bunun sebebi ise mesleğimdeki duruşum ve anneme olan saygımdır. Özellikle belirtmek isterim ki; benim için tek ebeveyn olan annem, bana hem annelik hem de babalık yapmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin