Pelin Karahan nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı!

Pelin Karahan, Cosmopolitan dergisine röportaj verdi.

resim yok
29 Ağustos 2013 - 09:32
Magazin

Pelin Bekiroğlu (Karahan), Cosmopolitan dergisine röportaj verdi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Bekiroğlu Karahan, iki yıl önce sürpriz bir şekilde evlendiği spor eğitmeni eşi Erdinç Bekiroğlu'nun yaptığı evlenme teklifini de anlattı.

 

PİLATES STÜDYOSUNDA EVLENME TEKLİFİ

Güzel oyuncu:

"Çok kısa süredir tanıştığımız için evlilik teklifi beklemiyordum. Öyle bir sinyal de vermiyordu. İzmir'de Kavak Yelleri çekimi devam ederken sık sık İstanbul'a geliyordum.

Yine İstanbul'dayken bana hazırlanmamı söyledi. Süslendim, saçımı, makyajımı yaptım. Şık bir yere gideceğimizi sanıyordum.

 

''MUMLARIN ARASINDA YÜRÜDÜM''

Beni tanıştığımız pilates stüdyosuna götürdü. Yelerde mumlar vardı. Düğünümde çalmasını istediğim şarkı stüdyoda çalıyordu. Fonda o çalarken ben mumların arasında yürüdüm.

 

''AĞLAMAYA BAŞLADIM''

'Her şey burada başladı, burada devam etsin istiyorum' dedi. Yüzüğü çıkardı ve ben ağlamaya başladım."

 

KARİYERİ

Pelin Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun ,bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı.

Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. [reklam] Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti.

Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu reklamların devamıda geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.

Karahan, Kavak Yelleri'nin ardından şu anda yüksek prestije sahip "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide "Mihrimah Sultan" karakterini canlandırmaktadır. Güzel oyuncu, 2011 yılının Ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile evlenmişti.

 

 

PELİN KARAHAN'IN 10 YIL SONRKİ HEDEFİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin