Pelin Karahan tatilde bikiniyle yakalandı!

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, aldığı önlemlere rağmen bikinili görüntülenmekten kurtulamadı.

resim yok
31 Temmuz 2013 - 11:44
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Bekiroğlu Karahan, aldığı önlemlere rağmen bikinili görüntülenmekten kurtulamadı.

 

Bodrum'da


Vatan'dan Umut Ünver'in haberine göre, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandıran oyuncu Pelin Karahan, tatil için Bodrum'a geldi.

 

Sıkı önlemlere rağmen...

Ailesiyle birlikte Torba'daki Voyage Otel'e yerleşen Karahan, muhabirlere bikinili görüntü vermemek için sıkı önlemler aldı.

GÖLGEDE OTURDU

Deniz yerine otelin havuzuna giren ünlü oyuncuyu kimi zaman annesi havluyla kamufle etti.

 

Fiziğiyle dikkat çekti

Düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Karahan, tüm çabalara rağmen görüntülenmekten kurtulamadı.

Karahan, dizide devamlılık sorunu yaşamamak için gölgede oturmayı tercih etti.

 

Eşinin olmaması...

Ünlü oyuncunun bu tatilinde yanında eşi Erdinç Bekiroğlu'nun olmaması merak konusu oldu.

Kariyeri

Pelin Karahan İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun ,bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı.

[reklam]

Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu.

Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti.

Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi. Bu reklamların devamıda geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.

Karahan, Kavak Yelleri'nin ardından şu anda yüksek prestije sahip "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide "Mihrimah Sultan" karakterini canlandırmaktadır. Güzel oyuncu, 2011 yılının Ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile evlenmişti.

 

 

 

 

MİHRİMAH SULTAN'IN 10 YIL SONRAKİ HEDEFİ NE? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin