Pelin Karahan yıldız futbolcuyla yakalandı!

Pelin Karahan ile İbrahim Toraman arasında aşk kıvılcımı!

resim yok
10 Ocak 2014 - 10:15
Magazin

Yeni boşanan oyuncudan aşk bombası!

 

Yıldız futbolcuyla yakalandı!

 

Pelin Karahan ile İbrahim Toraman arasında aşk kıvılcımı!

 

GİZLİ GİZLİ...

Eşinden geçen ay boşanan Pelin Karahan ile ünlü futbolcu İbrahim Toraman, gizli gizli görüşüyor.

İki yıl önce sürpriz bir şekilde Barcelona'da spor hocası Erdinç Bekiroğlu'yla evlenen Pelin Karahan, yine sürpriz bir şekilde geçtiğimiz ay tek celsede boşanmıştı.

Her zaman güleryüzlülüğü ile dikkat çeken Karahan, geçtiğimiz gün Akmerkez'de bulunan Papermoon'daydı.

 

KARŞISINDA O VARDI!

İçeride bir kız arkadaşı ile oturan Karahan'ın karşısında ise hızlı aşk hayatıyla magazin sayfalarında yer alan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman vardı.

 

Yeni tanıştıkları her hallerinden belli olan ikili, akşam için sözleşti. Güzel oyuncu arkadaşı ile birlikte Akmerkez'de bulunan bir kuaföre giderken hemen arkasından da İbrahim Toraman çıktı.

Fakat Akmerkez'in içinde gazetecilerin olduğunu gören ünlü futbolcu, Papermoon'a dönerek hemen telefonla Pelin'e bilgi verdi.

İkilinin yeni bir aşka yelken açıp açmayacağı ise merak konusu oldu.

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın konuyla ilgili yazısı şöyle:[reklam]

''İki yıl önce sürpriz bir şekilde Barcelona'da spor hocası Erdinç Bekiroğlu'yla evlenen Pelin Karahan; yine sürpriz bir şekilde geçtiğimiz ay tek celsede boşanmıştı. Adı şimdiye kadar hiçbir sansasyonel dedikoduya karışmayan ve düzgün yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu; şimdilerde canlandırdığı 'Mihribah Sultan' rolü gereği gösterdiği performansıyla da takdir topluyor.

Her zaman güleryüzlülüğü ile dikkat çeken Pelin Karahan'ı geçtiğimiz gün Akmerkez'de bulunan Papermoon'da gördüm. İçeride bir kız arkadaşı ile oturuyordu. Karşılarında da hızlı aşk hayatıyla magazin sayfalarında yer alan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman vardı. Karahan ile Toraman'ın yeni tanıştığı her hallerinden belliydi.

 

YENİ TANIŞTILAR...

Bu ikilinin daha tanışma aşamasında oldukları için aralarındaki ilişkinin aşk değil daha flört aşamasında olduğunu düşünüyorum. Akşam için sözleşen ikiliden Pelin Karahan; arkadaşı ile birlikte Akmerkez'de bulunan bir kuaföre giderken hemen arkasından da İbrahim Toraman çıktı…

Fakat Akmerkez'in içinde gazetecilerin olduğunu gören ünlü futbolcu; Papermoon'a dönerek hemen telefonla Pelin'e bilgi verdi… Ne diyelim biri yeşil sahaların hızlı çapkını; diğeri sarayın sultanı… Bu ilişki nereye gidecek; zaman gösterecek!''

 

 

OZAN GÜVEN VE PELİN KARAHAN ARASINDAKİ AŞK İDDİALARINA YANIT! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin