Pelin Karahan'dan çarpıcı 'şöhret' açıklaması!

‘Kavak Yelleri' ve 'Muhteşem Yüzyıl' dizilerinde başarılı bir oyunculuk sergileyerek son yıl­la­rın yıl­dız oyun­cu­la­rı ara­sı­na gi­ren Pe­lin Ka­ra­han, Tür­ki­ye­'de şöh­ret ol­ma­nın çok teh­li­ke­li ol­du­ğu­nu söy­le­di.

resim yok
17 Nisan 2014 - 14:26
Magazin

'Kavak Yelleri' ve 'Muhteşem Yüzyıl' dizilerinde başarılı bir oyunculuk sergileyerek son yıl­la­rın yıl­dız oyun­cu­la­rı ara­sı­na gi­ren Pe­lin Ka­ra­han, Tür­ki­ye­'de şöh­ret ol­ma­nın çok teh­li­ke­li ol­du­ğu­nu söy­le­di.

Pelin Karahan: ''Türkiye'de şöhret olmak tehlikeli''


Son yıl­la­rın yıl­dız oyun­cu­la­rı ara­sı­na gi­ren Pe­lin Ka­ra­han, Tür­ki­ye­'de şöh­ret ol­ma­nın çok teh­li­ke­li ol­du­ğu­nu söy­le­di.

 

''ZİRVEDEYKEN...''

Tür­ki­ye­'de her şe­yin bir an­da de­ği­şe­bil­di­ği­ni söy­le­yen Pelin Ka­ra­han;

''Zir­ve­dey­ken her­kes si­zi ter­cih edi­yor ama bir ba­kı­yor­su­nuz bir an­da ne şöh­ret kal­mış ne de baş­ka bir şey'' dedi.

 

''HER ŞEY GEÇİCİ''

İçin­de bu­lun­du­ğu du­ru­mun ge­çi­ci ol­du­ğu­nu be­lir­ten ün­lü oyun­cu;

''Bu yüz­den, hep içim­de An­ka­ra­'dan İs­tan­bu­l'­a ge­lip ha­ya­ta tu­tun­ma­ya ça­lı­şan o kı­zı sak­lıyorum'' di­ye ko­nuş­tu.

Genç yaş­ta ge­len şöh­ret ko­nu­sun­a ise Ka­ra­han;[reklam]

''Be­ni da­ha sa­bır­lı ve  an­la­yış­lı bi­ri yap­tı­ğı­nı söy­le­ye­bi­li­rim. Ba­zen de da­ha gü­ven­si­z'' di­ye açık­lık ge­tir­di.

 

ÇOCUK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde çocukluğundan beri aile kurmayı, çocuk sahibi olmayı istediğini söyleyen Pelin Karahan, evde kadın erkek ilişkisi hakkında konuşmuştu.

Pelin Karahan şunları söylemişti:

''Evde zaten hanımların sözü geçer bence. Dışarıda daha çok beylerin. Ben her zaman erkeğe saygı duyuyorum. Erkek de tabii kadınına saygı duymalı...''

 

 

PELİN KARAHAN YENİ AŞKINI NASIL İLAN ETTİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin