Pelin Karahan'ın babası düğünde neden yoktu?

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, bir süredir ilişki yaşadığı işadamı Bedri Güntay'la Adile Sultan Yalısı'nda evlendi.

resim yok
26 Haziran 2014 - 11:09
Magazin

Pelin Karahan'ın babası düğünde neden yoktu?

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, bir süredir ilişki yaşadığı işadamı Bedri Güntay'la Adile Sultan Yalısı'nda evlendi.


Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre 400 davetlinin katıldığı düğünde Pelin Karahan ve Bedri Güntay'ın nikâhını Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıydı.

Karahan'ın şahitliğini dizideki rol arkadaşı Nur Fettahoğlu, Güntay'ınkini ise Fatih Terim ve Emre Belözoğlu yaptı. Genç çift, balayı için nereye gideceklerini açıklamadı.

 

'ARTIK BİZ ÜÇ KİŞİYİZ'

Pelin Karahan, gecenin sonunda 'Artık biz üç kişiyiz' diyerek hamilelik iddiasını doğruladı.

3 aylık hamile olan Pelin Karahan, düğün töreninde biri Oscar de la Renta, diğeri Monique Lhuillier'den iki ayrı gelinlik giydi. Bedri Güntay'ın damatlığı ise Osman Bulut imzalıydı.

 

'BENİM GİTMEM ÖNEMLİ DEĞİL'

Pelin Karahan'ın düğünüyle birlikte, babası Bayram Ali Karahan'la ilişkisi yeniden gündeme geldi. Genç oyuncu, uzun yıllardır görüşmediği babasını düğününe çağırmadı.[reklam]

Baba Karahan, ''Evliliğinden haberim var. Benim gitmem görmem önemli değil. Nasıl ve kiminle huzurluysa orada olsun. Düğüne çağrılmadım ama çağrılsaydım giderdim.

 

'ATACAĞIM ADIMI ÖNCEDEN ATMIŞTIM'

Ben zaten atacağım adımı daha önce atmıştım. O mutlu, ben de mutluyum. Bundan sonra da mutlu olmasını dilerim'' dedi.

Bayram Ali Karahan, ilk kez 2011 yılında ortaya çıkmış, ''Annesi Pelin'i benden şehir şehir kaçırdı. Sonradan bulduğumda ise kızım ünlü biriydi. 'Şöhret olunca benimle görüşmek istiyor' demesin diye yanına gitmedim'' açıklamasını yapmıştı.

Genç oyuncu ise 'Benim babam yok' diyerek şunları söylemişti:

''Anne ve babamın evlilikleri ben 8 aylıkken sona erdi. İlk defa 17 yaşımdayken Bayram Ali Karahan ile annemin ısrarı üzerine Ankara'da bir araya geldik. Bir daha görüşmedik. Benimle iletişime geçmek için hiçbir çaba sarf etmedi.''

 

 

PELİN KARAHAN, HOLLYWOOD YILDIZLARININ ARASINA KARIŞTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin