People of Earth 3. sezon onayını aldı!

Uzaylı bilim kurgu komedisi People of Earth resmi 3. sezon onayını aldı.

TBS'in ikinci sezonunun sonlarına yaklaşan komedi dizisi "People of Earth"ın takipçilerine güzel haber geldi!

PEOPLE OF EARTH YOLA DEVAM EDİYOR!

David Jenkins'in yaratıcısı olduğu dizi, yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını aldı.

Hikayesi Beacon, N.Y.'da uzaylılar tarafından kaçırılanlara odaklanan ve merkezinde gazeteci Ozzie Graham'ın (Wyatt Cenac) bulunduğu dizinin yeni sezonunun kaç bölüm süreceği ya da ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil. İlk iki sezon için 10'ar bölümlük sipariş verilmişti.

PEOPLE OF EARTH REYTİNGLERİ

24 Temmuz'da "New Beginnings" isimli bölümle başlayan dizinin ikinci sezon reytingleri ilk sezona göre biraz düşük seviyede seyretse de mevcut rakamlar dizinin yaşaması için hala yeterli oranda!

17-09/18/people-of-earth-3-sezon-onayi.jpg

Devam etmekte olan ikinci sezonun izlenme ortalaması 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.3 reyting oranı ve 676,000 izleyici olarak şekillenmiş durumda.

Wyatt Cenac, Ana Gasteyer, Nasim Pedrad, Oscar Nunez, Michael Cassidy, Alice Wetterlund, Luka Jones, Brian Huskey, Nancy Lenehan, Tracee Chimo, Da'Vine Joy Randolph, Björn Gustafsson ve Ken Hall gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi O'Brien'ın Conaco LLC ve Warner Horizon Scripted Television ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

17-09/18/people-of-earth.jpg

PEOPLE OF EARTH 2. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

İkinci sezonu devam eden People of Earth'ın sezonu tamamlaması için geriye iki bölüm kaldı.

Dizi, 18 Eylül Pazartesi akşamı "Truth or Dare" isimli bölümle ekrana geldikten sonra 25 Eylül'de "Game Night" bölümüyle sezon finalini gerçekleştirecek.

"People of Earth" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin