resim yok
07 Ekim 2007 - 00:00

Tek kanallı 1980’lerin ortalarında yediden yetmişe herkesi ekran başına toplayan ve kült olan ‘Perihan Abla’ dizisinin yeni versiyonunu izlemeye hazır mısınız? Dizide iki aşığı canlandıran Perran Kutman ve Şevket Altuğ yine bir mahalle dizisiyle izleyenleri ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Onay Production tarafından hazırlanan ‘Korsan Başkan’ dizisi için iki sanatçıyla ve kanal yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğü açıklandı. Bizimkiler dizisinden Sadık Türken’in senaryosunu yazdığı dizi despot bir kadın ile psikolojik sorunları olan bir adamın iç ve dış dünyası anlatılıyor. İkilinin mahalleli ile yaşadıkları komik ilişkilerini konu alan dizi kültürümüzün izlerini taşıyor. Türken, iki oyuncunun da senaryoya sıcak baktığını anlatarak diziye iki kanalın talip olduğunu söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin