resim yok
01 Mart 2012 - 00:00

Cosby'nin Türk versiyonu Perran Kutman'la çekiliyor

 
'Avrupa Yakası' ve 'Eyyvah Eyvah' serisinin yönetmeni Hakan Algül; 80'li yılların unutulmaz dizisi 'Cosby Ailesi'nin Türk versiyonunu çekiyor. Önümüzdeki ay Star'da yayınlanacak olan Canımın İçi dizisinin baş rolünüyse bir süredir ekrandan uzak kalan Perran Kutman üstlenecek. Dizinin orijinalinde Bill Cosby'nin canlandırdığı 'komik baba figürü', bu kez Kutman'ın oyunculuğuyla 'komik anne figürü' olarak hayat bulacak. Usta oyuncuya Levent Öktem eşlik edecek. Bu rol için Kutman'ın 'Perihan Abla'daki rol arkadaşı Şevket Altuğ'a teklif götürüldü ama anlaşma sağlanamadı. Dizinin yönetmeni Algül, "Hikayeyi baba üzerinden sürdürseydik, dizide yer alacak aktör, Bill Cosby ile kıyaslanacaktı" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin