resim yok
05 Haziran 2012 - 00:00

 

Perran Kutman’a kocaman bir alkış
TÜRKİYE’DE ilk kez, haber sonrası kuşağında 25 dakikalık bir dizi yayınlanıyor. Başrollerini Perran Kutman ve Levent Öktem’in paylaştığı Canımın İçi, 80’li yılların efsane dizisi Cosby Ailesi’nin uyarlaması olarak seyircisini selamlıyor. Ancak bu defa Bill Cosby’ye bir kadın oyuncu hayat veriyor. Deli Saraylı’dan sonra dizilere bir süre ara veren Perran Kutman, Nazan karakteriyle ekrana geliyor. 23 Nisan’da başladı Canımın İçi. Açıkçası, ilk başlarda biraz zorlandık. Yıllardır iki saatlik diziler izlemeye alışkın olan bizler, bu 25 dakikalık sitcom’a adapte olmakta sıkıntılar yaşadık. Çünkü tam olayın içinde bulurken kendimizi, bir anda ekrandaki “son” ibaresiyle karşılaştık. Ama en başta Perran Kutman’ın müthiş oyunculuğuyla her geçen gün biraz daha içine aldı bizi Canımın İçi. Ve şimdilerde biliyorum, o artık birçok evin vazgeçilmezi. Eğer dizi sektörümüzün dünya standartlarına yükselmesini istiyorsak bu süreye alışacağız. Böylece de bir dizinin tadını kaçırmayıp, sakız gibi çekip uzatmayıp, bir sonraki bölümü için ağızımızda hoş bir tatla beklemeye başlayacağız. Daha ne olsun...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin