Pınar Altuğ sırlarını ilk kez paylaştı!

''Ailece çok zor bir dönem geçirdik...''

resim yok
11 Haziran 2014 - 09:57
Röportaj

''Ailece çok zor bir dönem geçirdik...''

Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la birlikte 5 yaşındaki kızları Su'yu şımartmadan büyüttüklerini söyledi ve ekledi: ''Dominant ve eski kafalı bir anneyim. Her şeyden önce kızımın annesiyim; arkadaşı değilim. Su, bir bakışımla hizaya gelir.''


Kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan'la evliliğinden 5 yaşında Su adında bir kızı olan ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ; birçok firmanın marka yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

Nestle Pure Life'ın 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' kampanyasının da yüzü olan Altuğ; kızıyla ilişkisi, nasıl beslendiği, formunu nasıl koruduğu ve yeni projeleri hakkındaki soruları yanıtladı.

Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın silahlı saldırıya uğramasının kendilerini nasıl etkilediğini de anlattı...

Nestle Pure Life'ın 'Obeziteye Karşı Hareket Zamanı' adlı kampanyasının yüzüsünüz. Bu etkinlikte neye dikkat çekiliyor?

Biz bu etkinlik kapmasında güzel olmaktan öte sağlıklı olmanın önemini vurguluyoruz. Çünkü sağlığınız olmadığı sürece dünyanın en güzel ya da en zengin insanı olun; hiçbir işe yaramıyor. İş hayatında büyük stres altındayız ama yine de bu stresten uzaklaşıp kendimize zaman yaratmamız gerekiyor. Sağlıklı bir hayat için spor yapmamız, doğru beslenmemiz şart. Bir kere günde sekiz bardak su içmeliyiz. Kahveleri, çayları içerken; ne yazık ki suyu unutuyoruz. Çok doğru bir projenin içinde olduğunu düşünüyorum. Hayatım boyunca ben de sağlıksız biri olmadım. Hep spor yaptım. Sadece bir dönem spora ara verdim. Su doğduğunda, onu bırakıp spora gidemedim çünkü vicdan azabı gibi geldi kızımı bırakmak. Su 3 yaşına gelince, tekrar her gün spor yapmaya başladım. Ömrüm boyunca da ciddi spor yapmak istiyorum.

 

YEMEĞİN YARISINI YİYİN

Hangi sporları yapıyorsunuz?
Çok fazla yürüyüş yapamıyorum. Ben bir antrenörle çalışıyorum çünkü belimde fıtık, diz kapağımda kayma var. Dolayısıyla kontrollü hareket etmezsem ciddi ağrılarım oluyor. Antrenman yaparken, başka biri beni kontrol ediyor ve ben sporun tadını çıkarıyorum. Pilates yapıyorum; kasların uzaması için muhteşem bir spor. Evde kondüsyon bisikletim var, sabahları onu çeviriyorum. Spor her yerde yapılabilir. Sosyal medyada bazen insanlar "Paranız var, kulübe gidiyorsunuz" diyor. Spor yapmak için çok paralar ödemeniz gerekmiyor, artık bütün belediyeler spor yerleri yapıyor.


Peki, nasıl besleniyorsunuz?


Ben herkese yediği yemeğin porsiyonunu azaltarak sağlıklı beslenmesini öneriyorum. Kilo vermek isteyenlere, "Yediğiniz yemeğin yarısını yiyin" diyorum. Ben yemek yemeyi ve yapmayı seven biriyim ve her şeyden yemeğe çalışıyorum.[reklam]

Çikolataya, kuruyemişe bayılıyorum ama hepsini aynı günde yemiyorum. Bazen, özellikle pazarları ailecek bir arada olduğumuz için yediklerimin dozunu kaçırabiliyorum, o zaman da pazartesi günü yemeğime dikkat ediyorum. Bol su içiyorum.


Su neler yapıyor?


Su gayet iyi. Artık anaokulundan mezun oluyor. Seneye ilkokula başlayacak. Çok zor bir çocuk değil, sadece biraz inatçı. Bense dominant ve eski kafalı bir anneyim. Annemin beni yetiştirdiği gibi kızımı yetiştiriyorum. Bir bakışımla Su hizaya geliyor.

 

MARKAYI GENİŞLETTİK

Babasından yüz bulmuyor mu?


Ailede birinin kötü polis olması gerekiyor. Bazı noktalarda kötü polis ben oluyorum, bazı noktalarda babası. Yağmur ofiste olduğu için Su ile ben daha çok zaman geçiriyorum. Onun için bazen ne kadar mesafe koysanız da yüz göz olunabiliyor. Ben her şeyden önce onun annesiyim, arkadaşı değilim. Çocuğa hayatta gerçeği gösterecek kişi; annesi ve babasıdır. Çocuğumuzu şımartan bir anne-baba değiliz.


By Pınar Altuğ markasından da bahseder misiniz?


Kişiye özel tekstil yapıyoruz. Başta tekneleri giydiriyorduk, şimdi markayı genişlettik. Dolayısıyla evine özel çarşaf vs. isteyenlere de artık hizmet veriyoruz. Bu iş çok ciddi emek istiyor. Kendim de teknede yaşadığım için, tekne sahipleriyle tecrübelerimi paylaşıyorum. Bir mağamız yok. Instagram üzerinden hizmet veriyoruz şu an.

 

 

PINAR ALTUĞ İSYAN ETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin