resim yok
01 Mayıs 2013 - 00:00

Pınar Altuğ'dan basında çıkan haberlere jet yanıt!

 

Ateş püskürdü

 

Sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ, bir TV kanalında yapacağı program için günlük 25 bin Lira istediğine dair çıkan haberlere ateş püskürdü.

 

İşte o açıklama


Pınar Altuğ "Bölüm başına 25 bin TL istedi” sözleri için şunları söyledi:

"Böyle bir haberin gerçek olabileceğini düşünüyor musunuz? Hele ki günlük yayın yapan ve günde 25 bin lira alan birini tanıyorsanız bana da söyleyin.

Bana teklif edilen haftada bir canlı yayın yapmamdı. Ben de 21 yıllık deneyim sahibi bir isim olarak kendi şartlarımı sundum. Bu şartlarda fiyatım tabii ki “25 bin lira” değildi. Allah'a şükür aklımı kaybetmedim! Hele ki yeni kurulmuş bir kanaldan böyle bir fiyat çekecek kadar hiç değil.

Zaten şartlarda anlaşamamıştık ama şu saatten sonra asla böyle bir programı yapmam, kaldı ki yapmıyorum."

 

Ne denmişti?


Son yıllarda "Çocuklar Duymasın" dizisi ve ünlü bir deterjan markasının reklamında rol alan, ayrıca ayakkabı ve tekne tekstil ürünleri tasarlayan Altuğ ile ilgili dün çıkan haberlerde güzel oyuncunun, kanal yöneticilerinden günlük 25 bin TL istediği öne sürülmüştü.

Hatta kanalın yöneticilerinin haftalığı 125 bin TL'ye, aylık ücreti ise 500 bin TL'ye gelen Altuğ'dan vazgeçtiği ifade edilmişti.

 

 

PINAR ALTUĞ'DAN KADINLARA DAİR İLGİNÇ AÇIKLAMALAR! ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin