resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) etkinliğine katılan Pınar Altuğ'dan kadınlara dair ilginç açıklamalar!

Park Bravo ile TOG’un birlikte başlattığı “Okulum Geleceğim” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel olarak üretilen tişörtler, 49 TL’den satışa sunuldu. Ürünler Park Bravo Nişantaşı mağazasında basına tanıtıldı.

Nişantaşı’nda ki davete, Park Bravo Y.K Üyesi Zeynep Özçoban, TOG Y.K Başkanı Kerim Paker, Burcu Hanif, Özlem Güser, Sedef Karamehmet, Gül Gölge Saygı, Pınar Altuğ, Meral Yazıcı, Sinem Güven ve Zeynep Üstünel katıldı.

MODA DERGİLERİNDEN FIRLAMIŞ GİBİ GÖRÜNMEDİM

Hedefinin hep kaliteli, doğru ve iyi iş yapmak olduğunu belirten Pınar Altuğ, topuklu ayakkabı tasarımına girdiğini söyledi. Altuğ; “Tabi ki para kazanmak da var işin içinde ama bu sıralamanın çok sonlarında geliyor. 21 yıldır bu işi yapıyorum, hiçbir zaman moda dergilerinden fırlamış gibi olmadım. Her zaman modayı kendine göre yorumlayan biri oldum. Kendime göre bir zevkim var. Bu kadar sene de topuklu ayakkabı üzerinde ciddi bir tecrübem var. Kendi istediğim gibi… Tabi ki Amerikayı yeniden keşfetmedik. Olmayan modeller, yeniden yaratılmış çok özel tasarımlar değil. Hepsinin üstünde benim küçük dokunuşlarım var. Giymekten ve kullanmaktan hoşlandığım ayakkabı ve çantaları bir araya getirdim, bir çatı altında topladım üstüne de adımı koydum” dedi.

BİZ KADINLAR YÜKSEK GÖRÜNMEYİ SEVERİZ

Ufak dokunuşlar nedir diye sorulması üzerine Altuğ; “Ayakkabının dekoltesi, topuğunun şekli, rengi, bileğinin bağı, bir ayakkabıyı beğenip beğenmemem için önemli sebepler. Biz kadınlar yüksek görünmeyi severiz ama bir yandan da ayakları parçalamayalım diye düşünürüz.” dedi.
[reklam]
 ’20 cm topuklu ayakkabıyla nasıl yürünür?’ diye sorulması üzerine Altuğ, “Yürünüyor, bir erkeğe bunu anlatmak çok zor ama bu ayakkabının kalıbı ve çizimiyle de alakalı.” dedi. Ayakakkabılarının çoğunun 20 değil 14 cm topuklu olduğunu söyleyen Altuğ, “Ben tasarımcı değilim, küçük dokunuşlar yapıyorum” diye konuştu.

Sivri topuklu ayakkabısının arkasına turuncu renk topuk yaptırdığını söyleyen Altuğ, “By Pınar Altuğ” isminin tescil edilmesi için başvurduklarını belirterek, “tescil edilmesi 1 sene sürüyor, şu an 6 ay oldu, yarıladık” dedi.

BİR ÇOCUK YETER ANCAK YETİŞİYORUM

Pınar Altuğ, gazetecilerin Su’ya kardeş düşünüyor musunuz sorusuna, “Hayır. Tek çocuk yeter. Bir tane ile biz mutlu ve mesuduz. Ancak yetişiyorum arkadaşlar.” dedi.

 



AYNI KADROYLA BAŞLIYORUZ

Çocuklar Duymasın’ dizisinin yeni bölümlerinin çekimine 10 gün sonra başlanacağını söyleyen Pınar Altuğ, “Aynı kadro ile Eylül’de yayınlanmaya başlayacak.” dedi. Çocuklar büyüdü ama diye hatırlatılması üzerine, Altuğ; “Olsun, her yaşta çocukların duymaması gereken bir şey vardır” dedi.

 

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAKİ MELTEM ROLÜNÜ KABUL ETMEYEN ÜNLÜ KİM? DETAYLAR BUARADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin