Pınar Tezcan'ın genç kalma ve güzellik sırları!

1996 yılında Türkiye güzeli seçildikten sonra podyumlara adım atan Pınar Tezcan, şimdi zarafetiyle beğeni toplayan bir anne...

resim yok
21 Kasım 2013 - 10:39
Magazin

1996 yılında Türkiye güzeli seçildikten sonra podyumlara adım atan Pınar Tezcan, şimdi zarafetiyle beğeni toplayan bir anne...

37 yaşındaki Tezcan, güzellik sırlarını New Beauty dergisine anlattı:

* Hayatımda hiç cilt bakımı yaptırmadım. Spor salonunda, gözenekleri açtığı için buhar banyosuna girerim. Ayrıca peeling yapıyorum ama cilt maskesi kullanmıyorum.

 

PEK MAKYAJ YAPMAM

* Cildime çok iyi bakıyorum. 1995 yılından bu yana düzenli olarak cildimi nemlendiririm ve kremlerimi kullanırım. Tonik, nemlendirici ve makyaj temizleme jeli, en çok kullandığım ürünler.

 

İçki ve sigara kullanmıyorum. Bunların da cildime olumlu etki ettiğini düşünüyorum.


* Normalde pek makyaj yapmıyorum. Güzellik felsefem; bakımda, makyajda ve giyim tarzında sadelik ve doğallıktır.


* Benim için güzellik; bakımlı olmak demektir. Bakımlı kadın ise; saçını düzgünce toplamış, yüzüne biraz allık sürmüş kadındır. Güzellik için çok para harcanması gerektiğine de inanmıyorum. Herkes evde, kendi imkanlarıyla bakım yapıp güzelleşebilir.

 

GENLERİMİN ETKİSİ VAR

* Ben Arnavut Çerkez'im; genlerimin görüntümde büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Bence iyi yaşlanmanın, kesinlikle genlerle ilgisi var.[reklam]

Mesela kimse benim 37 yaşında olduğuma inanmıyor. Benim annem de böyledir; 60 yaşında ama kimse tahmin edemiyor yaşını. O da çok zayıf ve zarif bir kadın.

 

TEZCAN KİMDİR?

Türk manken, oyuncu ve 1996 Türkiye Güzeli.

1996 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olunca mankenliğe başladı. Ayrıca Taştan Kalp, Köpek ve İşte Benim isimli dizilerinde rol almıştır.

 

Filmografisi:

Taştan Kalp (2003)

Kopek (2005)

İşte Benim (2006)
 

 

2013'ÜN EN LÜKS DAVETİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin