Please Like Me 4. sezon onayını aldı

Pivot'ta yeni sezon ne zaman başlıyor?

Josh ve çetesi geri dönüyor!

Pivot, rüştünü ispatlayan Josh Thomas'ın Avustralya komedisi Please Like Me'ye 4. sezon onayını resmi olarak verdi.

PLEASE LIKE ME 4. SEZON DETAYLARI

6 bölümlük sipariş verilen dizinin dördüncü sezon çekimleri bu hafta Participant Media yapımcılığında Melbourne, Avustralya'da başlıyor. Please Like Me'nin ilk sezonu 6, ikinci sezonu 10, üçüncü sezonu ise 10 bölümden oluşmuştu.

Sezon prömiyer tarihlerini şimdiye kadar değişken dönemlerde gördüğümüz dizinin 4. sezonu 10 Kasım'da başlayacak.

16-07/10/joshthomas-1.jpg

YENİ SEZON EKİBİ

Dizinin yaratıcısı aynı zamanda senarist ve oyuncusu Josh Thomas dışında Thomas Ward, Caitlin Stasey, Emily Barclay, Debra Lawrance, Hannah Gadsby, Keegan Joyce, David Roberts ve Renee Lim yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

Yeni sezonun yapıcı kadrosunda Thomas, Todd Abbott ve Kevin Whyte ile birlikte ABC'den Rick Kalowski, Brett Sleigh ve Pivot kanalından Jeff Skoll, Belisa Balaban, Chris Loveall bulunuyor.

DİZİNİN 4. SEZONUNDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

Yeni sezonda Josh'ın özel hayatında büyük kargaşalar ortaya çıkacağı; bahtsız ailesi ve düşüncesiz arkadaşları arasındaki dengeyi bulmak için çok çaba sarfetmesi gerektiğine tanık olacağız.

4. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin