resim yok
22 Aralık 2012 - 00:00

 

Kurtlar Vadisi’nin son bölümü tartışma yarattı. Ölmüş gibi gösterilen Polat’ın gerçekten ölüp ölmediği sorusu sosyal medyayı salladı
Bu sezon ekranda 10. yılını kutlayan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin son bölümlerinde heyecan zirveye ulaştı. Dizinin geçen hafta Suriye’de keskin bir nişancı tarafından vurulan fenomen karakteri Polat Alemdar’ın ölüp ölmediği merak konusu oldu.
20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı’yla evlenip Maldivler’e balayına gittiği gün dizide canlandırdığı karakter vurulan Necati Şaşmaz için “Polat’a balayı kurşunu” esprileri yapılmıştı. Bu hafta ekrana gelen 175. bölümde ise Polat’ın ölüp ölmediğini sorusu netlik kazanmadı.
İçinde bulunduğu ev havaya uçurulan Polat’ın tabutu Abdülhey ve Cahit tarafından Türkiye’ye getirildi.
 
 
 
 
Balayını aradan çıkardı
Kısa sürede Polat’ın öldüğü haberi tüm Türkiye’de yayıldı. Savcı Leyla, Polat’ın öldüğünü bir basın toplantısı ile duyurdu. Ancak seyirciye Polat’ın cesedi hiç gösterilmedi. Bu nedenle sosyal medyada dizi fanatikleri yeni bölümde gösterilen pelerinli ve maskeli kişinin Polat Alemdar olabileceği tezini ortaya attı.
Faruk Bey’i başına silah dayayarak kaçırırken omzundan vurulan maskeli kişinin Polat Alemdar olup olmadığı önümüzdeki perşembe belli olacak. Ancak dizide Polat Alemdar’ın hayatını kaybetmediği sadece ölmüş gibi gösterdildiği iddia edildi. Senaryo gereği vurulduğu hafta evlenen Şaşmaz’ın da dizide sahnesi olmadığı için bu fırsattan yararlanıp balayı tatilini aradan çıkardığı ortaya çıktı. Dizinin Polat’sız bölümü Total’da 16 reyting alarak rekor kırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin