resim yok
11 Mart 2013 - 00:00

10 yıldır ekranlarda olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlandı. Yapılan tetkikler sonrasında Şaşmaz'a üç gün önce Maslak Acıbadem Hastanesi'nde anjiyo yapıldı.

HT Magazin'den Mustafa Doğan'ın özel haberine göre, üç ay önce Nagehan Kaşıkçı'yla evlenen ve Maldivler'de balayı yapan Şaşmaz'ı, eşi yalnız bırakmadı.

SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ

Herhangi bir komplikasyona karşı üç gün hastanede tutulan Necati Şaşmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BAŞUCUNDAN AYRILMADI

Eşi Nagehan Kaşıkçı, operasyon sonrası Necati Şaşmaz'ın başucundan bir an olsun ayrılmadı. Şaşmaz'ı elleriyle besleyen Kaşıkçı, yapılan tetkiklerin temiz çıkmasının ardından rahat bir nefes aldı. Ünlü oyuncu, anne ve babasının evlilik yıl dönümü olduğu için 12.12.2012 tarihinde Nagehan Kaşıkçı'yla evlenmiş, Maldivler'de balayı yapmıştı. Necati Şaşmaz, balayı sonrası da bir süre dinlenip birkaç hafta önce setlere dönmüştü.

 



KURTLAR VADİSİ EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film ekibi, Necati Şaşmaz ve eşi Nagehan Kaşıkçı'yı operasyon sonrası hastanede ziyaret etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin