Portlandia 8. ve final sezonu onayını aldı!

IFC kararını verdi. Portland'ın eksantrik ve eşsiz sakinlerini hayata geçirip ekranlara sunan Portlandia'da yolun sonu gözüktü!

Portland'ın eksantrik ve eşsiz sakinlerini hayata geçirip ekranlara sunan Portlandia'da yolun sonu gözüktü!

SON SEZON YOLDA!

IFC, amiral gemisi niteliğindeki uzun soluklu dizisi Portlandia'ya aynı zamanda final sezonu olacak 8. sezon onayını resmi olarak verdi. Duyuru Televizyon Eleştirmenleri Birliği kış basın turu panelinde kanal başkanı Jennifer Caserta tarafından gerçekleştirildi.

Geçmiş dönemde, dizinin yaratıcı ve yıldız isimleri Fred Armisen ve Carrie Brownstein ile ortak yaratıcı Jonathan Krisel'ın Portlandia'yı sekiz sezonluk bir dizi olarak düşündükleri konusunda sürekli olarak spekülayonlar yapılıyordu. Ve bu durum, böylelikle ilk kez resmi olarak doğrulanmış oldu.

MUTFAKTAKİ İSİMLER

Armisen, Brownstein ve Jonathan Krisel üçlüsünün elinden çıkan dizi tamamen Portland'da çekiliyor. Bu üçlüye yazar ekibinde Karey Dornetto ve Graham Wagner ikilisi destek veriyor. Broadway Video yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını ise Lorne Michaels üstleniyor.

17-01/17/portlandia-1.png

YILDIZLAR GEÇİDİ

Dizide sezonlar boyunca Louis C.K., Claire Danes, Judy Greer, Kristen Wiig, Damian Lillard, Natasha Lyonne, Lauri Metcalf, Glenn Danzig, Rose Byrne, Kyle MacLachlan, Steve Buscemi, Jeff Goldblum ve Kumail Nanjiani gibi birçok yıldız konuk oyuncu izledik. Devam etmekte olan yedinci sezonda da izlemeye devam ediyoruz.

2012'de Peabody ve 2013'te Writer's Guild gibi ödül organizasyonlarında ödüllendirilen dizi ayrıca Emmy'nin teknik dallarını temsil eden Creative Arts'ta şimdiye kadar dört kez ödül almayı başardı.

7. SEZON DEVAM EDİYOR

Yedinci sezonu devam etmekte olan dizi, 19 Ocak Perşembe akşamı sezonun üçüncü bölümü "Fred's Cell Phone Company" ile IFC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Portlandia' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin