Power dizisinin üç bölümü internete sızdırıldı!

Power dizisinin üç bölümü internete sızdırıldı! Game of Thrones, son zamanlarda bölümleri korsan olarak sızdırılan tek dizi değil!

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2017 - 01:19
Gündem

Game of Thrones, son zamanlarda bölümleri korsan olarak sızdırılan tek dizi değil!

HBO'nun, sunucularının hacklenmesi nedeniyle kurumsal yazışmalarının ve Game of Thrones'un senaryolarının sızdırılmasıyla uğraştığı şu günlerde benzer bir olay bu kez bir başka kablolu kanal Starz'ın başına geldi!

POWER 4. SEZONUN SON 3 BÖLÜMÜ SIZDIRILDI!

On bölümden oluşan 4. sezonu için geriye üç bölümü kalan Starz'ın sevilen dizisi Power'ın bu üç bölümünün sızdırıldığı ortaya çıktı.

17-08/10/power-starz.jpg

Courtney Kemp Agboh'un yaratıcısı olduğu Power ile ilgili çıkan bu haberlere dair basın açıklaması yapan Starz kanalı "Power'ın 4. sezonunun son üç bölümü Starz'ın medya portalının ihlali ve ardından gerçekleşen sızıntı nedeniyle internet ortamında yayıldı.

Bir şifre paylaşımı vakasını takiben bir TV ekranından çekilen ev yapımı videoların internet ortamında sosyal medyada yayıldığı anlaşılıyor" ifadeleri kullanıldı.

17-08/10/starz-power-dizisi.png

Power dışında Outlander ve American Gods gibi popüler dizilere de ev sahipliği yapan kanal yetkilileri konuyla ilgili araştırmalara başlandığını belirtirken "Starz süreçle ilgili adli soruşturmayı başlattı ve olaydan sorumlu kişilere karşı yasal işlemler yapılacak" ifadelerini kullandı.

Omari Hardwick, Lela Loren, Joseph Sikora, Naturi Naughton ve Curtis "50 Cent" Jackson gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Power, elde ettiği yüksek izlenme oranlarıyla 4 ve 5. sezon onayını birlikte almıştı. Dizinin bölümleri ortalama olarak sekiz milyon kişiye ulaşmaya devam ediyor.

Devam etmekte olan sezonunu 27 Ağustos'ta noktalayacak dizi, 13 Ağustos'ta sezonun sekizinci bölümü "It's Done" ile Starz ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

17-08/10/starz-power-dizisi-2.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin