Power'dan Starz kanalı için rekor!

Power 3. sezon bomba gibi başladı...

Volkan Küçükel
19 Temmuz 2016 - 13:24
Magazin

'Power' yeni sezonuna ismine yakışır şekilde güçlü bir başlangıç yaparken kanal tarihine de geçmeyi başardı!

POWER'DAN KANAL REKORU!

Premium kablolu kanal Starz dizisi Power, 3. sezon açılış bölümüyle kanal tarihinin en çok izleyici çeken dizi bölümü olma rekorunu eline geçirdi.

GÜÇLÜ RAKAMLAR

Suç dramasının sezon açılış bölümü 2.26 milyon canlı + aynı gün izleyici sayısı ile önceki rekor olan Outlander'ın ikinci sezon prömiyerindeki 1.46 milyonluk rakamı yüzde 55'lik bir oranla geride bıraktı.

"Call Me James" isimli bölüm ayrıca Power'ın ikinci sezon prömiyerinin (1.43 milyon) yüzde 58, ikinci sezon finalinin ise (1.54 milyon) yüzde 47 üzerine çıkmayı başardı.

16-07/19/power-season-3-preview-insert-angela.jpg

Starz Başkanı ve CEO'su Chris Albrecht konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Power'ın, daha önce çok az yapımın ulaşabildiği rekor performansıyla üçüncü sezonda yoluna güçlü şekilde devam etmesi bizi heyecanlandırıyor." ifadelerini kullanırken dizinin izlenmesi gereken televizyon programları arasında olduğunun altını çizdi.

GÜN DEĞİŞİKLİĞİ YARADI

Kanal, Game of Thrones ve The Walking Dead gibi dizileriyle Pazar akşamları büyük başarılara imza atan HBO ve AMC gibi rakip yayın platformlarıyla rekabete girmek adına diziyi bu sezon için Pazar günlerine kaydırma kararı almıştı. Bu karar, kanal için karşılığını şimdilik fazlasıyla olumlu şekilde vermiş gözüküyor.

Starz'ın Pazar gününe kaydırdığı LeBron James'in de yapımcıları arasında bulunduğu Survivor's Remorse'un yeni sezonu ise 24 Temmuz'da izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin