Power'ın 4. sezon prömiyer tarihi belli oldu

Starz dizisi Power, 4. sezonu ile geri dönüyor!

Berfu Özlen
27 Nisan 2017 - 17:00
Yeni Bölüm

Power, uzun bir aradan sonra geri dönüyor. 3. sezon final bölümü 25 Eylül'de yayınlanan dizi, 25 Haziran Pazar günü 4. sezonuna start verecek.

Sezonun ilk bölümü gece yarısını bir geçe online ortamlardan da ulaşılabilir olacak.

Önceki sezonda ne olmuştu?

3. sezon heyecanlı bir yerde sonlanmış, ve izleyicileri merak içerisinde bırakmıştı. Mike Sandoval, Greg'i öldürmüş ama cinayetten Ghost sorumlu tutulmuş ve tutuklanmıştı. Hem de Angela tarafından! Her ne kadar Tommy ve Ghost, Milan'ı etkisiz hale getirse de, Tommy Ghost'un arkasından iş çevirerek kendi işlerini halletmeye çalışmıştı.

Yeni sezonda neler olacak?

Dizinin 4. sezonu Ghost'un tutuklanmasından itibaren geçen zamanı konu alacak. Ghost geçmişini ve düşmanlarını unutamayacak ve bu da hem özgürlüğünü hem de ailesinin güvenliğini riske atacak. Bir yandan ise LaKeisha, eşinin tutuklanmasının etkilerini çocuklarına hissettirmemeye çalışacak.

Temmuz ayında Starz televizyonu dizinin 4. ve 5. sezon için yenilenmesine karar vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin