Poyraz Karayel 81. bölüm fragmanında Bahri tehlikede!

Yayın hayatını sonlandırmaya hazırlanan Poyraz Karayel dizisinin 81. bölüm fragmanları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
22 Şubat 2017 - 19:58
Yeni Bölüm

Kanal D'nin sevilen dizisi heyecan dolu yeni 81. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel'in 81. bölüm fragmanları yayınlandı. 

Haftaya çarşamba yayınlanacak olan 82. bölümüyle izleyicisine veda edeceği duyurulan dizide, finale iki bölüm kala heyecan dorukta olacak.

Poyraz Karayel 81. bölüm fragmanında Savaş Biryol abisinin ölümünden sorumlu olan Bahri Umman'ın evine gider ve Zafer Biryol'u sorar. Bahri baba ise Zafer'in yanlış yollarda olduğunu ve başına geleni hakettiğini söyleyerek bilmeden Savaş'ı kızdırır. Abisinin ölümü için intikam yemini etmiş Savaş, Bahri babayı öldürecek mi?

Üç sezondur yayın hayatına devam eden dizinin yarın akşam yayınlanacak81. bölümünde Girişim'in üyelerini tek tek indirmeye çalışan Poyraz, başarısız oluyor ve yine yakalanıyor. Bu sırada uslanmaz aşıklar Ayşegül ile Poyraz nişanlanıyor. Ayşegül ile Poyraz mutlu sona kavuşabilecek mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin