Poyraz Karayel 81. bölümde Poyraz ile Ayşegül nişanlandı

Yayın hayatını sonlandırmaya hazırlanan Poyraz Karayel dizisi bu akşam yayınlanan 81. bölümüne Poyraz'ın Ayşegül'le nişanlanması bomba gibi düştü.

Sibel Karagöl
22 Şubat 2017 - 23:16
Yeni Bölüm

Yayın hayatını sonlandırmaya hazırlanan Poyraz Karayel dizisi bu akşam yayınlanan 81. bölümüne Poyraz'ın Ayşegül'le nişanlanması bomba gibi düştü.

Savaş Biryol'un Savaşı

Poyraz Karayel 81. bölümde Savaş Biryol abisinin ölümünden sorumlu olan Bahri Umman'ın evine gidip, Bahri Baba'yı öldürmek istedi. Acil vir durum olması nedeniyle Savaş Bahri babayı öldremez ama baba gibi saydığı abisinin intikamını yakında alacağını vurgular. Öte yandan Eda'nın yeni ve gizemli arkadaşı, gerçek adının Çetin değil, Savaş Biryol olduğunu itiraf eder. Savaş'tan etkilenen Eda, öğrendiği bu bilgiyle yıkılır.

 

Girişim'in üyelerini tek tek aklamaya çalışan Poyraz ve ekibi, Bahri Baba'ya yakalanırlar. Bahri baba önce neden gizli kapaklı iş yaptıkları için kızar sonrasında ise bu işe beraber devam edeceklerinin sinyalini verir. Bu sırada Songül, yasak aşkı Fatih'le olan fotoğraflarının kocasına yollanmasıyla,bu sefer kesin öleceğini düşünürken, Sado'nun telefonunu kaybettiğini duyunca içten içe havalara uçar.

Poyraz Ayşegül Aşkı

Ayşegül'ün resmi olarak Çınar'dan boşandığını öğrenen Poyraz, bu sefer geleneklere uygun bir evlilik teklifi eder, aile büyüğü albayı alıp Allah'ın emri ile, Bahri babadan kızı Ayşegül'ü ister. Fakat yasalar gereği boşanma üstünden bir yıl geçmeden evlenemeyeceklerini öğrenirler.

İki ileri bir geri ilişkilerinde Poyraz ile Ayşegül, sevgililik boyutundan nişanlılık seviyesine atlarlar. İkilinin mutluluğu izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Nevra, Girişim'e geri dönebilmek için plan yapar. Bu planda Poyraz'ı öldürmek isterken bir aksilik sonucunda Çınar'ın ölümüne sebep olur. Aldığı haberle deliye dönen Nevra, oğlunun ölümünü kabullenemez.

Üç sezondur yayın hayatına devam eden Poyraz Karayel final bölümüyle 1 Mart 2017 Çarşamba akşamı son kez ekranlarda olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin