'Poyraz Karayel'den ilk görüntüler yayında!

'Poyraz Karayel', Eylül'de Kanal D'de başlıyor...

resim yok
02 Eylül 2014 - 10:50
Magazin

'Poyraz Karayel', Eylül'de Kanal D'de başlıyor...

Kanal D’nin yeni dizisinde ilk görüntüler…

Poyraz Karayel dizisinin konusu ne? Poyraz Karayel dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Poyraz Karayel dizisinin fragmanını izle. Poyraz Karayel dizisinden haberler.

 

EYLÜL AYI İÇİNDE İZLEYİCİLERLE BULUŞUYOR

Kanal D'nin başrollerini, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı; Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın eşlik ettikleri, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği Poyraz Karayel, Eylül'de izleyiciyle buluşacak.

 

HİKAYESİ

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı 'Poyraz Karayel'in konusu şöyle;[reklam]

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır.

Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır.

İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

 

EKRANLARA BAĞLAYACAK

Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı Poyraz Karayel, sıradışı karakterleri, kara mizahı ve hareketli kurgusuyla, izleyicilerini Kanal D ekranlarına bağlayacak.

 

İLK TANITIM VİDEOSU (Tıkla-izle)

 

'ÇÖZÜM SÜRECİ' TARTIŞMALARI DİZİYE DÖNÜŞÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin